reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana 😞😓
może ciąża jest młodsza? Trzymam kciuki żeby serduszko się pojawiło!

reklama
Warto zobaczyć czy nie masz anemii, bo przy niskiej ferrytynie też takie rzeczy się mogą dziać, a dobrze wykluczyć najprostsze przyczyny zanim pójdziesz do kardiologa :) W ciąży rzeczy się mogą odezwać, wiele na szczęście jest przejściowych!

Cudnie! <3

Mnie nacięli na niecałe 2 cm, ładne cięcie, ładne szycie, więc obyło się bez problemów. Piszę to dla mam, które są w ciąży pierwszy raz, bo pamiętam, że mnie przerażało jak czytałam takie rzeczy ;) Choć oczywiście współczuję Ci takiego doświadczenia :(
ja byłam nacinana przy pierwszym i drugim dziecku ,przy trzecim byłam w szoku bo ja pytam czy duże nacięcie a mi powiedzieli ze wgl nie było potrzebne i mega szybko doszłam do siebie . Więc nie zawsze wgl jest potrzebne

Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana 😞😓
Bardzo mi przykro☹️😢😢 Może jeszcze okaże się że wszystko ok ? Czy już nie ma szans wgl na to ?

Trzymam kciuki aby jeszcze sie pojawiło. Być może na tym USG był do zobaczenia tylko zarodek a na kolejnym dopiero będzie serduszko ?

tak mi przykro😿

Dziewczyny dziekuję! Podobno jest jeszcze minimalna nadzieja, wg OM powinien być 8 tydzień, nawet jeżeli jest wcześniejsza to i tak powinno być już widać serduszko 😐 mogę wybrać termin do szpitala w piątek albo dopiero 28 grudnia, wolę teraz, jeżeli jest coś nie tak nie chce przeciągać tego przez święta, czekać kolejny tydzień czy przypadkiem nie dojdzie do poronienia i udawać przy rodzinie że jest wszystko fajnie (nic nie wiedzą o ciazy, chcieliśmy powiedzieć właśnie w święta).

Dziewczyny dziekuję! Podobno jest jeszcze minimalna nadzieja, wg OM powinien być 8 tydzień, nawet jeżeli jest wcześniejsza to i tak powinno być już widać serduszko 😐 mogę wybrać termin do szpitala w piątek albo dopiero 28 grudnia, wolę teraz, jeżeli jest coś nie tak nie chce przeciągać tego przez święta, czekać kolejny tydzień czy przypadkiem nie dojdzie do poronienia i udawać przy rodzinie że jest wszystko fajnie (nic nie wiedzą o ciazy, chcieliśmy powiedzieć właśnie w święta).
Też bym wolała teraz. A wg usg który tydzień wychodzi?

reklama
Do góry