może ciąża jest młodsza? Trzymam kciuki żeby serduszko się pojawiło!Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana
reklama
Mama23?????
Fanka BB :)
współczujęwiem o czym mówisz… ja rodziłam pierwsza córkę 3100 a i tak pomimo nacięcia pękłam 3 na 4 stopnia i dochodziłam do siebie 10 miesięcy
Mama23?????
ja byłam nacinana przy pierwszym i drugim dziecku ,przy trzecim byłam w szoku bo ja pytam czy duże nacięcie a mi powiedzieli ze wgl nie było potrzebne i mega szybko doszłam do siebie . Więc nie zawsze wgl jest potrzebneWarto zobaczyć czy nie masz anemii, bo przy niskiej ferrytynie też takie rzeczy się mogą dziać, a dobrze wykluczyć najprostsze przyczyny zanim pójdziesz do kardiologa W ciąży rzeczy się mogą odezwać, wiele na szczęście jest przejściowych!
Cudnie! <3
Mnie nacięli na niecałe 2 cm, ładne cięcie, ładne szycie, więc obyło się bez problemów. Piszę to dla mam, które są w ciąży pierwszy raz, bo pamiętam, że mnie przerażało jak czytałam takie rzeczy Choć oczywiście współczuję Ci takiego doświadczenia
Mama23?????
Bardzo mi przykro Może jeszcze okaże się że wszystko ok ? Czy już nie ma szans wgl na to ?Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana
Annnna1994
Trzymam kciuki aby jeszcze sie pojawiło. Być może na tym USG był do zobaczenia tylko zarodek a na kolejnym dopiero będzie serduszko ?Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana
wiolaho
w którym tyg jesteś?Moja gin wraca z urlopu 7albo 8 stycznia od razu dzwonie i się umawiam na wizytę
Mnie się marzy parka
wiolaho
tak mi przykroNiestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana
Dziewczyny dziekuję! Podobno jest jeszcze minimalna nadzieja, wg OM powinien być 8 tydzień, nawet jeżeli jest wcześniejsza to i tak powinno być już widać serduszko mogę wybrać termin do szpitala w piątek albo dopiero 28 grudnia, wolę teraz, jeżeli jest coś nie tak nie chce przeciągać tego przez święta, czekać kolejny tydzień czy przypadkiem nie dojdzie do poronienia i udawać przy rodzinie że jest wszystko fajnie (nic nie wiedzą o ciazy, chcieliśmy powiedzieć właśnie w święta).
angeliskax
Moderator
Też bym wolała teraz. A wg usg który tydzień wychodzi?Dziewczyny dziekuję! Podobno jest jeszcze minimalna nadzieja, wg OM powinien być 8 tydzień, nawet jeżeli jest wcześniejsza to i tak powinno być już widać serduszko mogę wybrać termin do szpitala w piątek albo dopiero 28 grudnia, wolę teraz, jeżeli jest coś nie tak nie chce przeciągać tego przez święta, czekać kolejny tydzień czy przypadkiem nie dojdzie do poronienia i udawać przy rodzinie że jest wszystko fajnie (nic nie wiedzą o ciazy, chcieliśmy powiedzieć właśnie w święta).
reklama
Wg dzisiejszego usg 6w1dTeż bym wolała teraz. A wg usg który tydzień wychodzi?
Podziel się: