reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
ja wystartowałam z beta 19🫢 zobaczę może jeszcze w piątek pójdę jeszcze pomyślę

U mnie wizytę ustalił pierwsza na 13 stycznia to będzie 8 tydz skończony i trochę
sobie tego czekania nie wyobrażam liczę że coś się zwolni szybciej lub pójdę do kogoś innego żeby tylko zobaczyć czy jest oki
Moja gin wraca z urlopu 7albo 8 stycznia od razu dzwonie i się umawiam na wizytę
Jejku, moim marzeniem kiedyś były bliźnięta. Teraz to modle się o jedno serduszko. 😁
Mnie się marzy parka 🥰

Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana 😞😓
A który to tydzień? Być widoczny zarodek w ogóle?
Bardzo mi przykro!!

Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana 😞😓

Przykro mi, życzę, by serduszko jeszcze się pojawiło, trzymaj się ❤️

reklama
Do góry