angeliskax
Moderator
Możesz zostawić na lajcie. ;pTo usunąć tą listę wizyt z głównej pierwszej strony ?
Po prostu może zrob listę, która wyślemy na koniec roku do Anii aby utworzyła prywatny wątek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz zostawić na lajcie. ;pTo usunąć tą listę wizyt z głównej pierwszej strony ?
Ja z synem byłam nacinana 2x. Z córką pękłam 1*.Aż mi się słabo robi jak myślę o nacinaniu. Pierwsza miałam CC. Drugi naturalny ale dziecko bardzo małe i obeszło się bez.
Ja 3 ale jak już osiągnęłam wyniki ponad 30 tysięcy to stwierdziłam , że to bez sensu chociaż wiadomo kusi2 razy i już raczej nie planuje, chociaż trochę kusi pójść jeszcze raz, szczególnie że wizytę mam dopiero na początku stycznia
Moja gin wraca z urlopu 7albo 8 stycznia od razu dzwonie i się umawiam na wizytęja wystartowałam z beta 19 zobaczę może jeszcze w piątek pójdę jeszcze pomyślę
U mnie wizytę ustalił pierwsza na 13 stycznia to będzie 8 tydz skończony i trochę
sobie tego czekania nie wyobrażam liczę że coś się zwolni szybciej lub pójdę do kogoś innego żeby tylko zobaczyć czy jest oki
Mnie się marzy parkaJejku, moim marzeniem kiedyś były bliźnięta. Teraz to modle się o jedno serduszko.
A który to tydzień? Być widoczny zarodek w ogóle?Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana
Nadzieja umiera ostatniaNiestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana
Niestety ja nie mam dobrych wieści, na usg nie widać było bicia serca, dostałam skierowanie do szpitala, w piątek mam się zgłosić- moja pani ginekolog będzie miała dyżur, sprawdzi jeszcze raz, zrobią badania ale prawdopodobnie ciaza zatrzymana
Jeśli to nie jest pierwsza w życiu to nie masz czym się martwić.Dziewczyny, tragedia! Opryszczka mi się zrobiła na ustach.. lekarz dopiero za 2 dni