babielato_
Fanka BB :)
napisałam do położnej czy zrobią mi też ten test NIPT zobaczymy co odpiszerozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisałam do położnej czy zrobią mi też ten test NIPT zobaczymy co odpiszerozumiem
Dokładnie jak u mnie... dałabym się pokroić że to będzie chłopiec. Nawet się poryczałam, jak przeczytałam że dziewczyna. Wbrew wszystkiemu...dziękuję
wbrew przeczuciom, wbrew wszystkim przesądom, wbrew chińskiemu kalendarzowi płci, wbrew wszystkiemu
to może nam dzieci podmieniliDokładnie jak u mnie... dałabym się pokroić że to będzie chłopiec. Nawet się poryczałam, jak przeczytałam że dziewczyna. Wbrew wszystkiemu...
ale też płacić tylko za płeć, to ja nie wiem czy bym chciała ja z chorobami schizuje, dlatego je robiłam.napisałam do położnej czy zrobią mi też ten test NIPT zobaczymy co odpisze
Ja nie miałam żadnych oczekiwań, ale koleżanki mi mówiły, że one takie objawy to miały w ciązy z dziewczynkami i coś tam z tyłu głowy zaczłęam mieć, że może jednak dziewczynka i że fajnie byłoby być mamą dziewczynki. Jakieś bodziaki pooglądałam, a teraz to nie kupię, bo mam wszystko po synu i to w nadmiarzeDokładnie jak u mnie... dałabym się pokroić że to będzie chłopiec. Nawet się poryczałam, jak przeczytałam że dziewczyna. Wbrew wszystkiemu...
Hahaha albo objawy się pomyliły mąż w niebo wzięty a ja jeszcze "trawie". Dla córki to chyba lepiej że siostra a nie brat przy takiej małej różnica.to może nam dzieci podmienili
U mnie podobnie, wszystko mam też nie będzie mi dane być mamą dziewczynki, bo już trzeciej ciąży na bank nie przeżyję dzisiaj znów ledwo się ruszam, idę do fizjoterapeutki na 12Ja nie miałam żadnych oczekiwań, ale koleżanki mi mówiły, że one takie objawy to miały w ciązy z dziewczynkami i coś tam z tyłu głowy zaczłęam mieć, że może jednak dziewczynka i że fajnie byłoby być mamą dziewczynki. Jakieś bodziaki pooglądałam, a teraz to nie kupię, bo mam wszystko po synu i to w nadmiarze
Chociaż zaoszczędzę
też właśnie stwierdziłam, że chyba marzenia o trzecim dziecku pora odpuścić, jak druga ciąża zapowiada się jeszcze gorzej niż pierwsza. a będę tylko starszaU mnie podobnie, wszystko mam też nie będzie mi dane być mamą dziewczynki, bo już trzeciej ciąży na bank nie przeżyję dzisiaj znów ledwo się ruszam, idę do fizjoterapeutki na 12
możecie się zamienićto może nam dzieci podmienili