reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Mogę tylko powiedzieć, że cię rozumiem. Mnie też praca męczy, nawet jak się naprawdę nie narobię. A od dzisiaj też mam ten ból kręgosłupa, niedawno mi mąż trochę to rozmasował i jest odrobinę lepiej, ale generalnie nie mogę wstawać i schylac się 🙈 mogę tylko chodzić prosto i siedzieć z poduszką pod plecami 🤡
Boże dokładnie mam to samo… czuję się jak emerytka 🙈

reklama
W 38tc zazwyczaj.
Ja chciałam spróbować sn ale mam dużo wzrostów po cc i lepiej dla mnie (podobno) jak cc i je wytną. Ale to się okaże pewnie pod koniec ciąży. Nie nastawiam się na nic.
moja koleżanka tak miala jak ty. Tak zrobili cesarkę druga wycieli wszystko i miała mniejszy brzuch niż kiedykolwiek plus mówiła że komfort inny. Była zadowolona. Dopytuje bo u mnie raczej cesarka też. W takim razie też pewnie będę miała szybciej poród.

moja koleżanka tak miala jak ty. Tak zrobili cesarkę druga wycieli wszystko i miała mniejszy brzuch niż kiedykolwiek plus mówiła że komfort inny. Była zadowolona. Dopytuje bo u mnie raczej cesarka też. W takim razie też pewnie będę miała szybciej poród.
Planowane wola wcześniej, żeby nie komplikować bo dużo z nas i tak urodzi wcześniej (mam na myśli np te 2 tygodnie). Właśnie mam taki wiszący brzuch nad blizną. Nie byłam przed ciążą z córką szczupła ale nie miałam takiej oponki.

Ja planuje w drugiej połowie kwietnia wyskoczyć gdzieś do ciepełka, pewnie Turcja. Ostatnie wakacje z jednym dzieckiem, wezme mame i siostre i poodpoczywamy. Mi lekarz mówił że jak ciąża bez problemów to nie ma przeciwwskazań w 2 trymestrze lecieć.
super 😁 trochę mnie te wasze wiadomości podbudowały bo ja straciłam nadzieję na te wakacje. W środę pogadam z lekarzem i zobaczę co mi powie ☺️

reklama
tyle razy miałam robione badania na tarczycę zawsze endokrynolog mówił brać leki jak zawsze. I tak robiłam. Również na stronie np diagnostyki jest napisane żeby zatrzymać leki jak zawsze
o kurde serio??? Ja lecze tarczycę od 10 lat... I od zawsze zasada nigdy przed badaniem.nie brać leku bo zaburza wynik... I kolejna Zasada godzina po leku posiłek, 2 godz po leku kawa wcześniejsze jedzenie i picie kawy zaburza wchłanianie.

Do góry