Malinowa_-
Fanka BB :)
nie, nie ma żadnych obowiązkowych. Ostatnio też się nie szczepiłamA tam nie potrzeba szczepień przed wylotem ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, nie ma żadnych obowiązkowych. Ostatnio też się nie szczepiłamA tam nie potrzeba szczepień przed wylotem ?
Nie braćDziewczyny, mam przepisany euthyrox, jutro chce iść zrobić badanie TSH, brać rano euthyrox przed badaniem?
Nie brać. Dopiero po pobraniu krwi możnaDziewczyny, mam przepisany euthyrox, jutro chce iść zrobić badanie TSH, brać rano euthyrox przed badaniem?
Uuu jaka apetyczna nóżyna12+3 i 0.5 kg na minusie, przez mdłości i wymioty. Ale mam zapas, to się nie martwię
Mi właśnie przypisał coś z aspiryną, nie możesz tego zamiast acardu?
Uff, po prenatalnych. Męczący dzień faktycznie było tak, że pobierali krew na miejscu, i za 45 minut niż wynik krwi do NIPT też pobranie, wynik w 7-10 dni roboczych. No i USG.
Wszystko wyszło dobrze z maluchem co więcej powiedział, że wygląda mu na chłopczyka ale że na pewno to się z NIPT dowiem niedługo
Minus taki że mi wyszło ryzyko preeklampsji 1:58, więc nie jakieś strasznie duże, no ale lekarzowi się nie spodobało i kazał mi tę aspirynę brać. A moje ostatnie doświadczenia z tym jak brałam 15 lat temu to właśnie okropny krwotok z nosa, którego nie mogłam zatamować, więc się trochę boję
Załączam najlepsze zdjęcie jakie dostałam z USG kiedykolwiek NOGA
nie, po badaniu i na czczo!Dziewczyny, mam przepisany euthyrox, jutro chce iść zrobić badanie TSH, brać rano euthyrox przed badaniem?
Nie brać.Dziewczyny, mam przepisany euthyrox, jutro chce iść zrobić badanie TSH, brać rano euthyrox przed badaniem?
Nie. Dopiero po pobraniu krwiDziewczyny, mam przepisany euthyrox, jutro chce iść zrobić badanie TSH, brać rano euthyrox przed badaniem?
Mi każą zjeść 30min po tabletce. Chyba że biorę ja w nocy jak się przebudzęNie brać.
Po badaniu jak i wcinny dzień jak weźmiesz trzeba odczekać ok godzinę i wtedy jeść .