relokacji do innych krajów tak?Na początku chcieliśmy oddać jakby dużo było. Jest we mnie ostatni więc nie ma tematu. Niestety nie ma relokacji jeśli dobrze pamiętam więc chyba bym przez te 20 lat nie oddała
reklama
to jeszcze ładną gromadkę maciemy mamy jeszcze 4. Jeśli teraz wszystko będzie dobrze to chciałabym wrócić po rodzeństwo.
Jeśli się nie udaje, próbujesz do skutku. Nie wiem jeszcze jak nasza historia będzie wyglądać.
trzymam kciuki!
PepkaS
Fanka BB :)
Mój mąż był ze mną jak dotąd na każdym usg (dziś jestem 9+0) i po prostu jak mam badanie to on ma swój monitor nie siedzi mi w krokuPrenatalne są już przez brzuch prawda? Chciałabym męża zabrać żeby swoją latorośl zobaczył, a to usg przezpochwowe jednak psuje atmosferę xd
PepkaS
Zależy w sumie jak w gabinecie lekarz maMój mąż był ze mną jak dotąd na każdym usg (dziś jestem 9+0) i po prostu jak mam badanie to on ma swój monitor nie siedzi mi w kroku
moj chodzi i normalnie stoi sobie nawet frontem do mnie przy badaniu dopochwowym i tak interesuje nas tylko monitorMój chodzi że mną na usg. Wciska się w ścianę za moje ramię.
PepkaS
Dokladniemoj chodzi i normalnie stoi sobie nawet frontem do mnie przy badaniu dopochwowym i tak interesuje nas tylko monitor
A nawet jak zobaczy to też mnie aż tak nie krępuje przed nim
Nelka85
Nawet do innych miast gdzieś dalej. Koleżanka korzystała z banku zarodków. W teorii jakbym oddala to mogłaby mieć rodzeństwo moich dzieci. A jakby się że sobą spikneli? Inaczej bym myślała gdyby wywozili je na drugi koniec krajurelokacji do innych krajów tak?
jagna_jadzia
Ja miałam 100% przez brzuch ale starszy ze mną nie chodzi, bo siedzi wtedy z młodym w domu ;D pewnie będą jeździć ze mną dopiero na końcówcePrenatalne są już przez brzuch prawda? Chciałabym męża zabrać żeby swoją latorośl zobaczył, a to usg przezpochwowe jednak psuje atmosferę xd
Veraverrto
To u nas jest mozliwosc nagrania na pendrive. Mamy nagranie z prenatalnego z synem. Trzymam w skrzynce z jego pierwszymi rzeczami - czapeczka i opaska ze szpitala, smoczkiem, body i malenkim pampersemkoniecznie go weź, to jest 1 badanie gdy tak dokładnie wszystko zobaczcie! Mój był zajarany i całość nagrywał
reklama
Ja w poprzedniej ciąży miałam przez brzuch i dopochwowo bo przez brzuch nie było jeszcze wszystkiego dobrze widać. Byłam w 12+0Prenatalne są już przez brzuch prawda? Chciałabym męża zabrać żeby swoją latorośl zobaczył, a to usg przezpochwowe jednak psuje atmosferę xd