reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Dziewczyny, czy Wam tez tak zasuwa serducho? Mam raczej, jak na siebie, niskie cisnienie. Tak okolo 100/60. I puls okolo 100, ale zdarza sie ze jest powyzej i wtedy dudni jak wsciekle. Najgorzej jest po posilku. Dzisiaj mialam tetno 133 i plytki przy tym oddech. No i kolatanie. Jak odpoczywam jest ok. Nie przekracza 90.
Boże mam dziś to samo !!!
Ogólnie zawsze wysoki puls, ale dziś czuję to mam wrażenie dwa razy bardziej 😬
Nie wiem czy to pogoda czy co.

W ogóle przestały mi przychodzić powiadomienia na apkę 😬

reklama
Nagadałyście się o tym ciśnieniu, do tego wczoraj miałam pierwszy raz mierzone ciśnienie w ciąży (miałam wizytę niezwiązaną w sumie z ciążą) i mi wyszło 139/92 i ja szok, bo to chyba moje najwyższe w życiu. Powiedzieli, że to wysoko i powinnam mierzyć regularnie. Wróciłam do domu i pierwsze co to kazałam Niemężowi zamówić ciśnieniomierz. No i dzisiaj przyszedł i 113/71, czyli jednak moja norma 🙄 🤦‍♀️ Pierwszy raz w życiu musiałam mieć syndrom białego czy inną cholerę 🤣🤦‍♀️

Nagadałyście się o tym ciśnieniu, do tego wczoraj miałam pierwszy raz mierzone ciśnienie w ciąży (miałam wizytę niezwiązaną w sumie z ciążą) i mi wyszło 139/92 i ja szok, bo to chyba moje najwyższe w życiu. Powiedzieli, że to wysoko i powinnam mierzyć regularnie. Wróciłam do domu i pierwsze co to kazałam Niemężowi zamówić ciśnieniomierz. No i dzisiaj przyszedł i 113/71, czyli jednak moja norma 🙄 🤦‍♀️ Pierwszy raz w życiu musiałam mieć syndrom białego czy inną cholerę 🤣🤦‍♀️
Ja w ciąży pierwszy raz w życiu miałam 160 z przodu. U dr oczywiście w domu 100/60 😂

Ja mam jakieś zawrotne 110/65 zazwyczaj w domu, w pracy i u lekarza 😂 normalnie bez ciąży odrobinę wyższe, ale też piję kawę jak nie jestem w ciąży ;)

Ja mam jakieś zawrotne 110/65 zazwyczaj w domu, w pracy i u lekarza 😂 normalnie bez ciąży odrobinę wyższe, ale też piję kawę jak nie jestem w ciąży ;)
Pije kawę i bez i w ciąży. Jedynie kiedy na koniec poprzedniej weszło nadciśnienie to zaczęłam pić bezkofeinową. Swoją drogą polecam ziarna bezkofeinowej lavazza

Pije kawę i bez i w ciąży. Jedynie kiedy na koniec poprzedniej weszło nadciśnienie to zaczęłam pić bezkofeinową. Swoją drogą polecam ziarna bezkofeinowej lavazza
Ja kocham kawę i bym ją piła bez oporów, gdyby mnie nie odrzucało 🥲 przy takim ciśnieniu to nawet byłaby wskazana 😅 ale może w drugim trymestrze będzie lepiej

reklama
Do góry