reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

no właśnie wiem ze serduszko realnie sie oceni na drugich prenatalnych, ale staram sie już być dobrej myśli 💜 Te wady o których mówisz to dopiero później wychodzą?
Córka ma wadę genetyczną. Nie wiem jak jest normalnie ale mam nadzieję, że tym razem się dowiem 😊
Co do wad to wydaje mi się, że na każdym etapie mogą wyjść.

reklama
już czasu nie cofniesz, a pewnie lada moment będzie 💜 i będzie dobrze 💜
Otoz to. Najbardziej mnie wkurza, ze kazdy mowi co innego. Na stronie kliniki w opisie badania 7-10 dni kalendarzowych. Lekarka, ktora mnie kierowala tak samo ze 10 dni. Ale Pani w punkcie pobran juz ze 14, na co infolinia na ktora byl podany nr ze 14 dni roboczych. To daje 3 tygodnie. Bez jaj…

Otoz to. Najbardziej mnie wkurza, ze kazdy mowi co innego. Na stronie kliniki w opisie badania 7-10 dni kalendarzowych. Lekarka, ktora mnie kierowala tak samo ze 10 dni. Ale Pani w punkcie pobran juz ze 14, na co infolinia na ktora byl podany nr ze 14 dni roboczych. To daje 3 tygodnie. Bez jaj…
u mnie infolinia że 7 do 10 dni (bylo w 7 dniu ogolnie czyli 5 roboczych) a na formularzu że aż 3 tygodnie - mysle że ci z kliniki - którzy to sprzedają - wiedzą lepiej i im.bym wierzyła, laboratorium sie zabezpiecza dłuższym terminem.
Ile dni minęło?

u mnie infolinia że 7 do 10 dni (bylo w 7 dniu ogolnie czyli 5 roboczych) a na formularzu że aż 3 tygodnie - mysle że ci z kliniki - którzy to sprzedają - wiedzą lepiej i im.bym wierzyła, laboratorium sie zabezpiecza dłuższym terminem.
Ile dni minęło?
Gdybym wobec tego zaczela od infolini to nigdy bym sie nie zdecydowala na to badanie. Dopiero tydzien. Pobieralam krew 8 stycznia.

nieeee skorzystałam z edycji postu - moja nowa umiejętnośc 🤣🤣🤣 chodziło mi o klinikę u Ciebie! bo u mnie to infolinia sprzedaje, a u Ciebie klinika.
No tez wlasnie myslalam ze bylo o infolinii, pozniej czytam ze klinika. Mowie do siebie ok, jestes wypompowana moglas przekrecic 🤣 Dobra. Daje im dwa dni i mnie to nie obchodzi! 😁

reklama
Do góry