Super wiadomość, gratulujęNie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
reklama
dziękuję wiem masz rację... już się trochę uspokoiłam... no i... Co ma byc to będzie, mój stres nic nie zmieni - a już na pewno nie na lepsze.@kejti36 poczekajmy na lekarza, wcale to nie muszą być zle wyniki, nie dokladaj sobie stresu. Wiem, że to nie to samo, ale po plemieniu w 6tc zrobiłam przyrost bety i wyszła mi 56 000, zaczęłam sprawdzać w necie normy, a tam wszystko o zaśniadzie. Prawie zemdlałam. Jak powiedziałam lekarzowi to zrobił wielkie oczy i się uśmiał.
ejżja89
Fanka BB :)
Na 13.02 - to będzie 12+5. Fajnie, że u ciebie za jedną wizytą już będzie wszystko wiadomo, ja jeszcze 2 tygodnie po USG w niewiedzyi kiedy masz termin tego badania? Tam, gdzie ja chcę robić, oni właśnie każą krew pobrać dzień wcześniej żeby na wizycie był wynik i lekarz od razu szacuje te ryzyka i wszystko omawia w ramach tej jednej wizyty. No zobaczymy co to wyjdzie.
I nifty też zrobię jeszcze w styczniu a tak Cię podpytuję o terminy bo my w zasadzie ten sam etap
Ja muszę znowu pożyczyć od mamy lub siostry i już profilaktycznie zacząć mierzyć Na ostatniej wizycie jak mi położna zmierzyła miałam 149/84 a myślałam, że nawet zrelaksowana jestemWitam w klubie sundromu białego fartucha... u mnie to samo, u lekarza zawsze powyżej 130/80 a w domu 120/75. Dlatego mierzę w domu i zapisuje wyniki.
Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie robiłam pappywiem wszystko to wiem, dlatego musze sie ogarnąć...
Miałam mieć to wszystko jednego dnia, wlasnie po to by sie nie stresowac, ale te wyniki tak szybko zrobili...
zaraz będę miała wynik.nifty i usg... ale byłam też ciekawa czy któraś z Was miała takie niskie wyniki I było ok
Ja miałam 150/100 na wizycie a w domu normalneWitam w klubie sundromu białego fartucha... u mnie to samo, u lekarza zawsze powyżej 130/80 a w domu 120/75. Dlatego mierzę w domu i zapisuje wyniki.
podpisuję się pod syndromem białego fartucha. U nich zawsze 140-150, w domu 127-129/77Ja miałam 150/100 na wizycie a w domu normalne
kilku lekarzy mi odradzało, mówili że skoro robię nifty i usg to wystarczy... że pappa to często niepotrzebny stres... ale mój lekarz prowadzący chciał bym zrobiła bo te przepływy, i ryzyko stanu przedrzucawkowego...Ja w pierwszej ciąży w ogóle nie robiłam pappy
Charmander
Ja jestem z kolei raczej niskociśnieniowcem, ale moja mama zawsze powtarzała że to w ciąży jej się zaczęły problemy z arytmią, więc zobaczymy co przyniesie los, a w sumie to bardziej geny
Pozdrawiam z łóżka, bo dzisiaj nie mam siły na nic i tylko na jedzenie się wynurzam
Pozdrawiam z łóżka, bo dzisiaj nie mam siły na nic i tylko na jedzenie się wynurzam
reklama
Charmander
gratulacjeNie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!