Bolilol
Fanka BB :)
w dziewiątymKiedy przeszły? Ja jestem dopiero 7+0 i jest coraz gorzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w dziewiątymKiedy przeszły? Ja jestem dopiero 7+0 i jest coraz gorzej
Ja nie miałam cytomegalii i tsh. Ale tsh i tak sobie badam co jakiś czas, bo mam niedoczynność tarczycy.ja dopiero robię w przyszłym tygodniu,
Też takie macie?
Morfologia
Mocz
Glukoza
TSH
Zapalenie wątroby typu b
Zapalenie wątroby typu c
Kiła
HIV
Toxoplazmoza IgG
Toxoplazmoza IgM
Różyczka
Cytomegalia igG
Cytomegalia igM G
Grupa krwii
Macie to samo albo WIĘCEJ/MNIEJ ?
Właśnie ja też na NFZ nie miałam tsh. W przyszłym tygodniu zadzownie do przychodni, może mi internista wystawi skierowanie. 31 stycznia mam wizytę u endokrynologa, to już bym wolała pójść ze świeżym wynikiem. A jak nie to prywatnie zrobięU mnie dziwna sprawa, że jeszcze TSH mi nie zlecił. Teraz na ostatniej wizycie dostałam na kiłę, różyczkę i toxoplasmozę.
Morfologia, mocz i glukoza wyszły ok. Nawet już mi o diecie nic nie mówił, on myślał chyba, że mam IO.
Ogólnie porównując jak chodziłam w poprzedniej ciąży tylko prywatnie to miałam wtedy więcej badań za sobą. Dziewczyny te co chodzą na nfz jakie badania miałyście zlecone?
Bardzo mi przykro, ale przynajmniej już wiesz na 100%. Ta niepewność jest straszna. Życzę Ci dużo siły i żebyś wróciła na mamusie jak najszybciejHej dziewczyny ja się żegnam dziś byłam u lekarza po tyg i puste jajo jak nic
Dostałam skierowanie do szpitala na oddział ale pojadę w pon .
Wam wszystkim życzę bezproblemowych porodów i zdrowych dzidziusiów .
wszystkiego co najlepsze
Mam takie sameja dopiero robię w przyszłym tygodniu,
Też takie macie?
Morfologia
Mocz
Glukoza
TSH
Zapalenie wątroby typu b
Zapalenie wątroby typu c
Kiła
HIV
Toxoplazmoza IgG
Toxoplazmoza IgM
Różyczka
Cytomegalia igG
Cytomegalia igM G
Grupa krwii
U mnie chyba to samo.ja dopiero robię w przyszłym tygodniu,
Też takie macie?
Morfologia
Mocz
Glukoza
TSH
Zapalenie wątroby typu b
Zapalenie wątroby typu c
Kiła
HIV
Toxoplazmoza IgG
Toxoplazmoza IgM
Różyczka
Cytomegalia igG
Cytomegalia igM G
Grupa krwii
wszystkie robiłam, teraz kilka muszę powtórzyć, żeby były na bieżącoja dopiero robię w przyszłym tygodniu,
Też takie macie?
Morfologia
Mocz
Glukoza
TSH
Zapalenie wątroby typu b
Zapalenie wątroby typu c
Kiła
HIV
Toxoplazmoza IgG
Toxoplazmoza IgM
Różyczka
Cytomegalia igG
Cytomegalia igM G
Grupa krwii
Ja już w 9 tyg znalazłam tętno i tam jest to możliwe i to napewno nie moje tylko dzieckaWidze, ze chyba jest wiecej detektorow niz jak bylam na pierwszej grupie. Ogolnie wtedy to chyba nawet byly jakies podsmiechujki, ze pff a po co to, a na co to komu. Od ktorego tygodnia chcecie podsluchiwac maluchy? Wiem, ze podaja ze od 16. no ale nie oszukujmy sie Musze popatrzec w moje Archiwum X, czyli zapiski kiedy pojawia sie temat detektora.
Nie musialam dlugo szukac. Mam zanotowane „D+” juz 5 stycznia a 23.12 mialam prenatalne wiec bylam jakos chyba 14+