reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Ja mam 89, ale sobie wkrecilam że to dużo więc powtórzyłam po świętach po kolacji która składała się z czekolady i węglowodanów, która skończyłam jeść o 23:p i wyszło mi 97:p wiec moje uspokojenie skończyło się tym że nie wiem co mam ginowi powiedzieć za godzinę bo za tyle mam wizytę

@Bolilol to jeszcze mam jedno pytanko- czy przyznajesz się lekarzom do innych wizyt?😅 w sensie mówisz im, że lubisz sobie często zajrzeć czy wszystko w porządku?😁 albo chociaż prowadzącemu? Bo ja mam właśnie dylemat czy powiedzieć tego 2 stycznia, że byłam wczoraj 🤪

Dziewczyny, kiedy zabieracie mężów żeby mogli zobaczyć dziecko na usg?😁 mój z jednej strony już by chciał ale z drugiej woli poczekać jak już będzie więcej widać niż mała kropeczka😅
Ze mną idzie na nasze pierwsze usg w styczniu. To dla nas bardzo stresujące i nie wyobrażam sobie być tam sama 😬

Ja mam 89, ale sobie wkrecilam że to dużo więc powtórzyłam po świętach po kolacji która składała się z czekolady i węglowodanów, która skończyłam jeść o 23:p i wyszło mi 97:p wiec moje uspokojenie skończyło się tym że nie wiem co mam ginowi powiedzieć za godzinę bo za tyle mam wizytę
Kiedyś tak miałam że wyszło mi 93, a w nocy zjadlam wafla ryżowego, bo zawsze miałam nudności na czczo. Teraz biorę Xonvea i normalnie udało mi się przetrwać te nocną przerwę i wyszło 85;)

Kiedy kolejna wizyta? Co mówił lekarz?
Kolejna wizyta 05.01. U innego lekarza - docelowego .
Lekarz mówił żebym przyszła za 2 tyg ale na szczęście szybciej umówiłam się na wizytę bo bym umarła ze stresu.
Powiedział ze jestem w ciąży ale nie widać jeszcze zarodka trzeba poczekać te 2 tyg .

reklama
Do góry