a mi wiek ciąży na zdjęciu usg zawsze zgadza sie z terminem z owulacji i to co do dnia, aż jestem zawsze w szokuTo mi na zdjęciu wiek zgadza się z pomiarami usg, nie z om.
reklama
Kasia78915
Fanka BB :)
Ja mam 89, ale sobie wkrecilam że to dużo więc powtórzyłam po świętach po kolacji która składała się z czekolady i węglowodanów, która skończyłam jeść o 23 i wyszło mi 97 wiec moje uspokojenie skończyło się tym że nie wiem co mam ginowi powiedzieć za godzinę bo za tyle mam wizytęnie mialam
Kejcik
PepkaS
Ze mną idzie na nasze pierwsze usg w styczniu. To dla nas bardzo stresujące i nie wyobrażam sobie być tam samaDziewczyny, kiedy zabieracie mężów żeby mogli zobaczyć dziecko na usg? mój z jednej strony już by chciał ale z drugiej woli poczekać jak już będzie więcej widać niż mała kropeczka
jagna_jadzia
Kiedyś tak miałam że wyszło mi 93, a w nocy zjadlam wafla ryżowego, bo zawsze miałam nudności na czczo. Teraz biorę Xonvea i normalnie udało mi się przetrwać te nocną przerwę i wyszło 85Ja mam 89, ale sobie wkrecilam że to dużo więc powtórzyłam po świętach po kolacji która składała się z czekolady i węglowodanów, która skończyłam jeść o 23 i wyszło mi 97 wiec moje uspokojenie skończyło się tym że nie wiem co mam ginowi powiedzieć za godzinę bo za tyle mam wizytę
Kasia78915
A masz problemy z cukrzyca?Kiedyś tak miałam że wyszło mi 93, a w nocy zjadlam wafla ryżowego, bo zawsze miałam nudności na czczo. Teraz biorę Xonvea i normalnie udało mi się przetrwać te nocną przerwę i wyszło 85
PepkaS
Jak miałam monitoring owulacji na początku grudnia i leżałam na zwykłym USG dopochwowym i słyszałam ten dźwięk z urządzenia to od razu wróciły wspomnieniamam to samo... też trauma i jak siadam na fotel to mam 1 pytanie czy wiek ciąży jest adekwatny do wieku z miesiączki/owulacji.
PepkaS
Masakra ile nasza psychika znosimam to samo... też trauma i jak siadam na fotel to mam 1 pytanie czy wiek ciąży jest adekwatny do wieku z miesiączki/owulacji.
Kolejna wizyta 05.01. U innego lekarza - docelowego .Kiedy kolejna wizyta? Co mówił lekarz?
Lekarz mówił żebym przyszła za 2 tyg ale na szczęście szybciej umówiłam się na wizytę bo bym umarła ze stresu.
Powiedział ze jestem w ciąży ale nie widać jeszcze zarodka trzeba poczekać te 2 tyg .
reklama
Bolilol
jak nie pytają, to nie mówię@Bolilol to jeszcze mam jedno pytanko- czy przyznajesz się lekarzom do innych wizyt? w sensie mówisz im, że lubisz sobie często zajrzeć czy wszystko w porządku? albo chociaż prowadzącemu? Bo ja mam właśnie dylemat czy powiedzieć tego 2 stycznia, że byłam wczoraj