Tylu ilu lekarzy pewnie tyle opinii.. mi mówili też 30 min ale zmieniłam lekarza i mówił że z godz odczekać że lepsze wchłanianieNie. Dopiero po pobraniu krwi
Mi każą zjeść 30min po tabletce. Chyba że biorę ja w nocy jak się przebudzę
reklama
adiika
Fanka BB :)
Chyba w końcu odpuszczają mi pomału mdłości Piersi bolą jeszcze po bokach, ale to już nie ten sam poziom bólu co na początku. Co do wagi to ja ważę trochę mniej niż na początku, pewnie w drugim trymestrze zacznę coś przybierać.
No i najgorsze, że znowu jakieś choróbska się zaczynają w szkole... Dziś jak zawiozłam syna do szkoły to pod klasą tylko 3 dzieci stała
Nie ma jakiejś wielkiej klasy, bo tylko 13 ich jest ale to już jakiś pogrom znowu i mam wątpliwości czy w ogóle go do szkoły posyłać. Od poniedziałku na szczęście i tak mu się zaczną ferie, ale teraz jeszcze zostało kilka dni i WOŚP w niedzielę na sali, gdzie musimy być, bo bierze udział w przedstawieniu A z tego co się dowiedziałam, to dzieci gorączkują po 40 stopni i to coś grypopodobnego. W oddziale zerowkowym w tej samej szkole znowu covid. Ja chce już wiosnę i lato, żeby te choróbska już odpuściły na dobre
No i najgorsze, że znowu jakieś choróbska się zaczynają w szkole... Dziś jak zawiozłam syna do szkoły to pod klasą tylko 3 dzieci stała
Nie ma jakiejś wielkiej klasy, bo tylko 13 ich jest ale to już jakiś pogrom znowu i mam wątpliwości czy w ogóle go do szkoły posyłać. Od poniedziałku na szczęście i tak mu się zaczną ferie, ale teraz jeszcze zostało kilka dni i WOŚP w niedzielę na sali, gdzie musimy być, bo bierze udział w przedstawieniu A z tego co się dowiedziałam, to dzieci gorączkują po 40 stopni i to coś grypopodobnego. W oddziale zerowkowym w tej samej szkole znowu covid. Ja chce już wiosnę i lato, żeby te choróbska już odpuściły na dobre
Patrycjaa001
Aktywna w BB
Mi lekarz zalecił, żeby brać minimum pół h przed zjedzeniem śniadania, najlepiej hNie. Dopiero po pobraniu krwi
Mi każą zjeść 30min po tabletce. Chyba że biorę ja w nocy jak się przebudzę
Kejcik
nawiązując jeszcze do podróżowania samolotem w ciąży - tu jest to fajnie opisane - co się dzieje i dlaczego
Lot samolotem w ciąży - Czy jest bezpieczny - Na co zwrócić uwagę - Centrum Medyczne Meavita | Kraków, Rusznikarska 14
W dzisiejszych czasach podróże samolotem są coraz tańsze i łatwiej dostępne. Z ich usług często korzystają także kobiety w wieku rozrodczym – czy są bezpieczne dla rozwijającego się płodu? Czy niosą ze sobą ryzyko?
meavita.pl
soulflygirl86
O to ja podczas swoich 29.01 będę w 12+4U mnie tak jak myślałam nie było problemu z przesunięciem terminu na badanie prenatalne, badanie mam zaplanowane na 7.02 12+4 czyli tydzień później
3 mam kciuki dziewczyny za Wasze dzisiejsze badania! ️
Nelka85
Jak ja ci zazdroszczę. Ja prenatalne 19 luty. Toż to miesiąc jeszczeO to ja podczas swoich 29.01 będę w 12+4
ejżja89
Ja 13 lutego Też jeszcze kupa czasuJak ja ci zazdroszczę. Ja prenatalne 19 luty. Toż to miesiąc jeszcze
jagna_jadzia
A ja przez was jutro pójdę na to plgfPoczytałam o tej preeklampsji i się trochę wystraszyłam ale trzymam się tego, że lekarz powiedział @kejti36 że nie jest źle
reklama