o też nie śpisz, to chociaż z kimś pogadamW ogóle jak Wasze badania krwi te, które się robi na początku? Macie jakieś odchylenia i jakieś zalecenia?
reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Mi moja dr rodzinna dała dodatkowo skierowanie na kwas foliowy. Więc zalecenia po wynikach wszystkich z krwi to dieta niski IG i zmiana kwasu na metylowanyW ogóle jak Wasze badania krwi te, które się robi na początku? Macie jakieś odchylenia i jakieś zalecenia?
u mnie wyszły erytrocyty delikatnie poniżej normy, a lekarz dziś powiedział, że mam super wyniki. A i kazał mi to żelazo odstawić narazie. Rzekomo za dużo żelaza to też nie dobrze.W ogóle jak Wasze badania krwi te, które się robi na początku? Macie jakieś odchylenia i jakieś zalecenia?
PepkaS
Haha no coś właśnie jak się ogarnęłam do spania to mi się odechciało spaćo też nie śpisz, to chociaż z kimś pogadam
PepkaS
No właśnie mi też tak niby powiedzieli, że są dobre, że na razie mam działać jak działać, ale pierwsze moje skojarzenie jak zobaczyłam strzałeczki w dół to, że coś nie tak jednaku mnie wyszły erytrocyty delikatnie poniżej normy, a lekarz dziś powiedział, że mam super wyniki. A i kazał mi to żelazo odstawić narazie. Rzekomo za dużo żelaza to też nie dobrze.
Ale to takie nieznaczne odchylenia.
Dwóch niezależnych lekarzy to skomentowało i obydwoje powiedzieli, że jest okej, więc chyba nie ma się o co martwić.
Załączniki
PepkaS
Zamówiłam dzisiaj segregator na dokumenty + teczki wpinane do niego razem z ofertówkami. Już mam w głowie opracowany swój system na segregację dokumentów
Jak orientowałam się w tych typowych ciążowych to chyba bym się nie odnalazła.
Ja Zosia samosia, wszystko muszę sama sobie wyrobić
Jak orientowałam się w tych typowych ciążowych to chyba bym się nie odnalazła.
Ja Zosia samosia, wszystko muszę sama sobie wyrobić
faktycznie, to delikatne odchylenia. Wydaje mi się, że też powinnaś być spokojna. I tak zaraz trzeba będzie robić je ponownie.No właśnie mi też tak niby powiedzieli, że są dobre, że na razie mam działać jak działać, ale pierwsze moje skojarzenie jak zobaczyłam strzałeczki w dół to, że coś nie tak jednak
Ale to takie nieznaczne odchylenia.
Dwóch niezależnych lekarzy to skomentowało i obydwoje powiedzieli, że jest okej, więc chyba nie ma się o co martwić.
PepkaS
No dokładnie.faktycznie, to delikatne odchylenia. Wydaje mi się, że też powinnaś być spokojna. I tak zaraz trzeba będzie robić je ponownie.
Chociaż no nie byłabym sobą gdybym nie porównała tych wyników krwi z wynikami z poprzedniej straconej ciąży…
To obydwa RDV też delikatnie poniżej były
reklama