reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Nam właśnie stuknął miesiąc bez seksu 🥺🥺🥺 ostatni raz byl w owu, potem nie było okazji a 9dpo wyszedł pozytywny test i się boimy 😅
Ciekawe jak długo wytrzymamy, ale jest co raz gorzej😂

U nas podobna sytuacja, ja już nawet mam erotyczny sny 😅 ale na szczęście nie miałam dotychczas plamień i obawiam się, że mogłyby po seksie być, więc póki co wolę się wstrzymać

reklama
Nam właśnie stuknął miesiąc bez seksu 🥺🥺🥺 ostatni raz byl w owu, potem nie było okazji a 9dpo wyszedł pozytywny test i się boimy 😅
Ciekawe jak długo wytrzymamy, ale jest co raz gorzej😂
My po pierwszej wizycie spytaliśmy czy są jakieś przeciwskazania i powiedziano nam, że możemy uprawiać seks na lajcie jak się czujemy 😃. Tyle, że u mnie z libido teraz słabo 😂 kilka razy się zdarzyło, ale to było bardziej ostrożne 🥴

U nas ta decyzja wynika bardziej z naszych doświadczeń niż przeciwskazań 😅
Pani doktor na wizycie twierdziła, że ciąża jest książkowo zagnieżdżona więc zakładam, że nie ma przeciwskazań no ale później te plamienia i tak o... Strach ma wielkie oczy

U nas ta decyzja wynika bardziej z naszych doświadczeń niż przeciwskazań 😅
Pani doktor na wizycie twierdziła, że ciąża jest książkowo zagnieżdżona więc zakładam, że nie ma przeciwskazań no ale później te plamienia i tak o... Strach ma wielkie oczy
rozumiem to, bo my też się cykamy przez nasze przejścia, ale uznaliśmy kilka razy, że spróbujemy jak mieliśmy na to ochotę. Absolutnie nic na siłę 🫶🏻

Generalnie jest średnio możliwe,żeby był on dodatni, jeżeli razem z mężem mamy rh+..mógłby być,jakbym miała grupę krwi 0,ja mam B,więc generalnie są to jakieś cuda..i nie mogę tego wydrukować ..bo jak zrzucam do pdf,to wyniku nie ma,a w panelu pacjenta jest..
A może to po prostu błąd w portalu pacjenta? Nie zwróciłam uwagi jaki to lab ale możesz spróbować jutro zadzwonić bo Alab, Daignostyka itp. są czynne w soboty więc ktoś powinien pomóc.

reklama
Jakkolwiek to zabrzmi to... Mój Małż stwierdził że mnie "nie tknie" przez 9 miesięcy bo ma w głowie ten dowcip/kabaret :"a jak mam być mądry jak przez 9 miesięcy tata penisem bił mnie po głowie" 😂😂😂

A tak serio to tak długo jak mam plamienia i muszę leżeć to nawet lekarka nam odradza intymne zabawy. Mamy poczekać więc czekamy

Do góry