reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Cały czas się zastanawiam... Kusi mnie by podejrzeć tylko czy serduszko bije, bez żadnych jego pomiarów itp. Bo teraz latać szukać...
Nie mam odwagi zasugerować mojemu czy mnie przyjmie bo tak chcę, nie zaproponował sam mimo zgłoszonych objawów, on bardzo doświadczony i rozsądny 🙂
ja tez bym chciała tylko serduszko zobaczyć (no chyba ze lekarka nagle znajdzie powód plamien, to z chęcią przyjmę tę wiedzę). Zastanawiam się, czy jednak nie kupić tego detektora. Może akurat uda mi się opanować ten sprzęt i nagle usg będą zbędne.
Moj lekarz na szczęście wyjątkowo przyjmował wczoraj a nie dziś, ale i tak nie miałabym odwagi pójść dziś do niego na usg😅

To dlatego że chinski wiek matki liczy się inaczej niż taki jak mamy faktycznie. Nie pytaj jak bo nie wiem xd tylko czytałam kiedyś o tym, więc zgaduję że tam gdzie wpisujesz daty to wynik "bardziej wiarygodny" 🤣🤣
Tak ale czy patrzę na wiek 26 czy 27 lat w tabelach wychodzi dziewczynka 😂

reklama
Do góry