reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Nie przejmuj się naprawdę, ja miałam bardzo blade kreski na początku i zrobiłam w 5 tygodniu tez nie była mocno wyraźna tłusta a ciąża potwierdzona, wszystko zależy od firmy, siuśków i stężenia w nim hcg nie wiem aleee wysyłam moje blade kreski robione codziennie, uważam ze czasami niektóre firmy nie wybarwiaja się po prostu nawet przy becie 58.. niestety. Najlepiej zbadać przyrost po 48/72 h bety i wtedy będziesz spokojna 😙 a jak masz testeo to tak jest one się nie wybarwiaja mocno i tyle 🤷‍♀️
ale uspokoilas mnie ;)

reklama
Nie martw się, to poprostu pewnie jeszcze za wcześnie na tłuste czerwone krechy ❤️
Napewno tak jest. O synku 10 lat temu dowiedzialam sie gdzies w polowie 5 tygodnia i wtedy w poludnie byly czerwone krechy. A teraz wiem od 2 dni przed poczatkiem @ hehei panikuje. Aaaa chyba doszedł nowy objaw ciagle mi zimnooooo.

Hejo hej. A ja to sie wczoraj wystraszylam ;p z racji tego ze moi rodzice bardzo czekali na ta ciaze dzis do nich jedziemy. Pomyslem jest pokazanie testu ale nie tak odrazu. Dostana od nas pudelko w ktorym bedzis zrobiony test. A ze poprzednie testy byly bardzo bladziuchne to chcialam zrobic wczoraj "wieczorem" kolejny test z mysla ze skoro beta jest 58 to test z 10 pokaze 2 grube krechy. A tu lipa. Nadal sa dwie jasne. I odrazu panika ze chyba beta spada ze trzeba na bete jechac. Cos jest nie tak itp. a moj mowi przecie, to wieczor a ty jestes dopiero w 4 tygodniu i 3 dniu ma prawo wyjsc jasna. Moze ma racje ? A ja mam schize.
Powiem Ci, że ja bym się bała zrobić teraz test. Mimo ze wczoraj widziałam na usg bijące serce, to realnie bałabym się pójść teraz czy na betę czy zrobić test🤣 to jest moj najmocniejszy test, a betę wtedy musiałam mieć grubo ponad 200, więc No wydaję mi się, że szału nie ma

Załączniki

• IMG_0448.jpeg
    IMG_0448.jpeg
    87 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Napewno tak jest. O synku 10 lat temu dowiedzialam sie gdzies w polowie 5 tygodnia i wtedy w poludnie byly czerwone krechy. A teraz wiem od 2 dni przed poczatkiem @ hehei panikuje. Aaaa chyba doszedł nowy objaw ciagle mi zimnooooo.
a właśnie, jak ja robiłam testy 11 lat temu, to po 6 dniach spóźnienia @ miałam druga kreskę naprawdę jasną, więc serio to zależy od testów itd🤷‍♀️

Do góry