olak96
Fanka BB :)
Też mam wtedy wizytęUmowilam pierwsza wizyte w porozumieniu z ginekologiem czyli na 21.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam wtedy wizytęUmowilam pierwsza wizyte w porozumieniu z ginekologiem czyli na 21.12
Ja też ze ŚląskaJa powoli myślałam, mieszkam na Śląsku i chyba zdecyduje się na mniejszy szpital, w Katowice maja prywatny i kilka popularnych, ale nie znam tam nikogo, w obok w mieście jest kilka znajomych położnych, wiec zawsze raźniej. Ja mam za małe prawie wszystkie spodnie przed ciąża przytyłam i nawet większe jeansy nie wchodzą w grę bo cisną, chciałam z tym poczekać ale chyba się wybiorę po legginsy ciazowe do hm, mam teraz na sobie l z hm od koleżanki ale są ogromne ale wygodne, polecacie jakieś?
suupeer hehhe na kiedy wychodzi Ci remin z OM ?Też mam wtedy wizytę
Szukałam właśnie ale jakieś wszystkie albo z dziurą albo plamą jeżeli chodzi o legginsyale sukienki są piękne i na pewno resztę kupię na VintedNajbardziej polecam poszukać na Vinted ja tez sprzedawałam w bardzo dobrym stanie. Teraz powoli przeglądam zeby coś kupić bo mi brzuch trochę wywaliło
Oo i myślałaś o szpitalu już coś?Ja też ze Śląska
A ja mam córę że stycznia 2013aaa ja mam córę z kwietnia 2012
o to w wieku mojego synka tyle ze ja synek luty 2013 heheA ja mam córę że stycznia 2013
1 sierpnia, z usg tezNo to powiecie jak wam terminy z OM wychodza