reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Kurde, czuję, że też nie zasnę. Za bardzo leniwe dni teraz mam i przez to nie jestem za bardzo zmęczona. No i w dzień spałam trochę.
Bo pogoda trochę nie sprzyja chociażby spacerom, boje się przeziębienia, a w domu faktycznie leniwe te dni i te drzemki też nie pomagają...
Ale wszystkie mamuśki pewnie będą namawiać żebyśmy się wyspały na wszystkie czasy bo później będzie z tym dluuugo ciężko 😃

reklama
Dzień dobry, ja wczoraj miałam zjazd i fizyczny i psychiczny. Czułam się jakby mi dwa ciężkie kloce do nóg przywiązali. W głowie też jakiś dramat. Dziś już lepiej. Siedzę w robo, piję kawę i melduje, że z objawów tylko cyce donice, a raczej doniczki, ale wcześniej były doniczeczkami :D

Dzień dobry, ja wczoraj miałam zjazd i fizyczny i psychiczny. Czułam się jakby mi dwa ciężkie kloce do nóg przywiązali. W głowie też jakiś dramat. Dziś już lepiej. Siedzę w robo, piję kawę i melduje, że z objawów tylko cyce donice, a raczej doniczki, ale wcześniej były doniczeczkami :D
Obudziłam się w fatalnym nastroju po tej wczorajszej męczarni z zaśnięciem, po prostu dętka. Ale odpalam forum i normalnie urzekłaś mnie tymi doniczeczkami 😄😄 zrobiły mi dzień!
Moje cyce wariują tylko na noc, to samo brzuch - jak balon 🙄

reklama
Do góry