reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Już po wizycie Wszystko jest dobrze z dzidzią 8+6/9+0
Termin porodu bez zmian możecie mnie wiec dopisać na 16.08 na prenatalne umawiać się będę dopiero na następnej wizycie
Już taki duży dzidziuś
Zazuu
Ja czekam nadal.. widzę że jeszcze poczekam bo kobieta która miała na 12.15 jeszcze nie weszła a ja miałam na 13.30 także no..
Jakiś tydzień niefartowny z tym czekaniem. Dobrze, że wieści w tygodniu dobre więc warto poczekać
EMilkaaa84
Zapisałam się na prenatalne na 30.01.. serio mam ogromne stres..pojutrze zrobię te sanco,gin mówiła że mogę robić,ale chce mieć zaczęty 11tc,żeby nie było,że nie zbadają bo za mało materiału..powiem Wam że mnie chyba jakaś mała deprecha zaczęła dopadać..boję się tych badań,boję się wszystkiego,jakaś taka jestem..
graż_ka
A może spróbujesz trochę ruchu? Jakiś basen czy coś? Takie rzeczy pozwalają nie myśleć i na spokojnie się skupić na czymś innymZapisałam się na prenatalne na 30.01.. serio mam ogromne stres..pojutrze zrobię te sanco,gin mówiła że mogę robić,ale chce mieć zaczęty 11tc,żeby nie było,że nie zbadają bo za mało materiału..powiem Wam że mnie chyba jakaś mała deprecha zaczęła dopadać..boję się tych badań,boję się wszystkiego,jakaś taka jestem..
Helilo
mam to samoZapisałam się na prenatalne na 30.01.. serio mam ogromne stres..pojutrze zrobię te sanco,gin mówiła że mogę robić,ale chce mieć zaczęty 11tc,żeby nie było,że nie zbadają bo za mało materiału..powiem Wam że mnie chyba jakaś mała deprecha zaczęła dopadać..boję się tych badań,boję się wszystkiego,jakaś taka jestem..
reklama
EMilkaaa84
Kochana mam plamienia i krwiaka,nie ma szans..muszę leżeć jak najwięcej się daA może spróbujesz trochę ruchu? Jakiś basen czy coś? Takie rzeczy pozwalają nie myśleć i na spokojnie się skupić na czymś innym
Podziel się: