reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Jestem po wizycie na NFZ, nie pisałam ze mam bo ich nie liczę 😅 bo moja gin na NFZ nie ma nawet usg, ale okazało się ze ma jakiś detektor, mega stary i zaczęłam dzisiaj 11 tydzień, ostatnio miałam wizytę 30.12 i serduszko biło 170/min. Tutaj nie było słychać serduszka ale ona mówi ze słychać dopiero od 12 tygodnia, nie stresuje się albo staram sobie nie dopisywać .. za tydzień prenatalne i o tym myśle, miałyście takie badanie starym detektorem?
Jeszcze miałam taki piękny sen.. byłam na prenatalnych i zobaczyłam na usg taka piękną dziewczynkę ok 2-3 latka, była całkiem podobna do mnie jak byłam mała, ciekawa jestem jak to się ma do rzeczywistości przy prenatalnych 🌸

Jestem po wizycie na NFZ, nie pisałam ze mam bo ich nie liczę 😅 bo moja gin na NFZ nie ma nawet usg, ale okazało się ze ma jakiś detektor, mega stary i zaczęłam dzisiaj 11 tydzień, ostatnio miałam wizytę 30.12 i serduszko biło 170/min. Tutaj nie było słychać serduszka ale ona mówi ze słychać dopiero od 12 tygodnia, nie stresuje się albo staram sobie nie dopisywać .. za tydzień prenatalne i o tym myśle, miałyście takie badanie starym detektorem?
Jeszcze miałam taki piękny sen.. byłam na prenatalnych i zobaczyłam na usg taka piękną dziewczynkę ok 2-3 latka, była całkiem podobna do mnie jak byłam mała, ciekawa jestem jak to się ma do rzeczywistości przy prenatalnych 🌸
To może będzie córa 😄

A dobra przecież mam igm 🤦🏽‍♀️ spojrzałam na jeden podwyższony wynik i już panika

Załączniki

• 300C408B-9EFC-4F35-BBDC-4111A3E4F710.jpeg
    300C408B-9EFC-4F35-BBDC-4111A3E4F710.jpeg
    29,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry