reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Bo byłam na pazach akurat i jakoś tak z doopy przekazałam to info 😂 wizyta nadal w poniedziałek tylko szybciej

Ja się czuję bezsilna. Byłam rano w Lidlu, przygotowuję posiłki i zalegam przed serialem. Czuję taaaaaką niemoc!
Ja byłam tylko u lekarki🤣 po czym wróciłam do domu i zwymiotowałam, jajecznica ze śniadania i kawa, bleh... I od tej pory leżę/ śpię/ gapie się w TV także całkiem podobnie 😆

Ja byłam tylko u lekarki🤣 po czym wróciłam do domu i zwymiotowałam, jajecznica ze śniadania i kawa, bleh... I od tej pory leżę/ śpię/ gapie się w TV także całkiem podobnie 😆
Ja ani razu się póki co nie zbełtałam, ale mam czasami mdłości i awersje do jedzenia 🥴🥹. Ostatnio wrzuciłam foto tortilli, którą sobie miałam dokończyć robić..i po dwóch gruzach mnie cofało. Nie zjadłam. Na samą myśl o niektórych potrawach aż mnie cofa 😬… ALE zjadłabym sobie jakąś chamską polską pizzę z ulubionej pizzerii w PL a takiej tutaj nie dostanę 🥲 mehhh

Ja ani razu się póki co nie zbełtałam, ale mam czasami mdłości i awersje do jedzenia 🥴🥹. Ostatnio wrzuciłam foto tortilli, którą sobie miałam dokończyć robić..i po dwóch gruzach mnie cofało. Nie zjadłam. Na samą myśl o niektórych potrawach aż mnie cofa 😬… ALE zjadłabym sobie jakąś chamską polską pizzę z ulubionej pizzerii w PL a takiej tutaj nie dostanę 🥲 mehhh
Awersja do jedzenia to mi też znana. Miałam dietę pudełkową ale musiałam zrezygnować bo tak naprawdę może jeden posiłek z niej dziennie jadłam, na resztę mnie odrzucalo... Numerem 1 teraz jest dla mnie kapuasta kiszona 🤣 właśnie zjadłam dwa talerze z kapucha 😆

Czyli jak mnie nie odrzuca nie mam mdłości, ale bardzo wybiórczo podchodzę do jedzenia i na przykład totalnie nie mam na coś apetytu to mogę to uznać za objaw ciąży? Miałabym chociaż jeden, to miłe 😂
Na przy musiałam ugotować kolejne 4 litry pomidorówki bo zjadłam poprzednie w 1,5 dnia😅 a kanapki interesują mnie tylko z chamską konserwa i kiszony ogórkiem 😂
To od ciąży tak się żywię?

Czyli jak mnie nie odrzuca nie mam mdłości, ale bardzo wybiórczo podchodzę do jedzenia i na przykład totalnie nie mam na coś apetytu to mogę to uznać za objaw ciąży? Miałabym chociaż jeden, to miłe 😂
Na przy musiałam ugotować kolejne 4 litry pomidorówki bo zjadłam poprzednie w 1,5 dnia😅 a kanapki interesują mnie tylko z chamską konserwa i kiszony ogórkiem 😂
To od ciąży tak się żywię?
Myślę, że tak 😆, to jest objaw. Ja nie jem nagle potraw, które zawsze chętnie opitalałam a teraz na samą myśl..blee. Dobrze, że chociaż znajdujemy coś, co mogłybyśmy jeść..nawet w kółko, bo nie chciałabym zrzucić kg a mogłabym wręcz ze 2kg ekstra przybrać 🥸. Mam teraz rozkminę co zjeść..🥹 na co ja w ogóle cholera mam ochotę…..🙈

reklama
Myślę, że tak 😆, to jest objaw. Ja nie jem nagle potraw, które zawsze chętnie opitalałam a teraz na samą myśl..blee. Dobrze, że chociaż znajdujemy coś, co mogłybyśmy jeść..nawet w kółko, bo nie chciałabym zrzucić kg a mogłabym wręcz ze 2kg ekstra przybrać 🥸. Mam teraz rozkminę co zjeść..🥹 na co ja w ogóle cholera mam ochotę…..🙈

Ja akurat z przyjemnością bym schudła i 20 ale nie wróżę sobie przy tym ile jem😂😅
Ja władnie nie łączyłam tego z ciążą bo ogólnie to nie jest tak, że coś innego robi mi ble. Po prostu albo coś pragnę zjeść natychmiast i jest najpyszniejsze na świecie albo po prostu nie wyobrażam sobie ze mogłabym coś zjesc😂 i to nie dlatego, że mi niedobrze czy mdłości tylko po prostu myślę i NIE 😂

Do góry