Andzia8989
Zaangażowana w BB
Ja niestety nie nie mam FBJak jesteście zainteresowane to wyślijcie mi na priv w wiadomości link do waszych profili na FB i pozapraszam do grupy wszystkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety nie nie mam FBJak jesteście zainteresowane to wyślijcie mi na priv w wiadomości link do waszych profili na FB i pozapraszam do grupy wszystkie
Nagraj filmik z tym charczeniem i pokaż lekarzowi lub poloznej, może to tylko sapkaDziewczyny powiedzcie mi.. mój mały był troszkę chory, miał sport katar dlatego przesunęliśmy szczepienia. Chce jednak zdążyć zaszczepić na rota, zostało mi 2 tyg. Mały niby nie na kataru ale w nocy tak jakby charczy, boję się go zaszczepić
Mój tez charczy, zwłaszcza w nocy i jak intensywnie płacze - wczoraj mi lekarz powiedział, że to norma.Dziewczyny powiedzcie mi.. mój mały był troszkę chory, miał sport katar dlatego przesunęliśmy szczepienia. Chce jednak zdążyć zaszczepić na rota, zostało mi 2 tyg. Mały niby nie na kataru ale w nocy tak jakby charczy, boję się go zaszczepić
Moja też tak charczy jak się naje i gdzieś tam jej się cofnie i poleci jej do noska i potem takie śmiesznie właśnie charczenie. Nie wścieka jakoś bardzo przez to więc nie panikuję.Dziewczyny powiedzcie mi.. mój mały był troszkę chory, miał sport katar dlatego przesunęliśmy szczepienia. Chce jednak zdążyć zaszczepić na rota, zostało mi 2 tyg. Mały niby nie na kataru ale w nocy tak jakby charczy, boję się go zaszczepić
A rozważałaś założenie? Możesz dołączyć tylko do grupy bez tej całej fb otoczkiJa niestety nie nie mam FB
Szczerze, tyle lat mnie to ominęło, że wolałabym już nie zakładać. Może faktycznie pomyślimy o tym czacie bo Messenger mamA rozważałaś założenie? Możesz dołączyć tylko do grupy bez tej całej fb otoczki
To u mnie tak samo jak u ciebie z tym że mu tylko kpMój mąż jest praktycznie cały dzień w pracy, wraca ok 17 30, zje obiad i w sumie zajmuje się małym. Też muszę niestety dokarmiać, ale niewiele. Kiedy odciągam pokarm lub daje mm to mąż podaję. W nocy śpię w innym pokoju z małym, ale jak są jakieś grubsze akcje w nocy to maz wstaje i pomaga mi.
Tez jestem za czatemSzczerze, tyle lat mnie to ominęło, że wolałabym już nie zakładać. Może faktycznie pomyślimy o tym czacie bo Messenger mam