Tak detektor potrawi pokazywać szybkość tentna mimo, że nie na kierowalas go na dzidzie. Co on ma na myśli to nie wiem Dlatego ja z przymrurzeniem oka biorę to co on pokazuje . Za mocno bym się tym nie sugerowała. Jeśli nakierujesz na serduszko to słyszysz czy bije szybko czy bardzo wolno.Dziewczyny co mają dektektor. Pomóżcie. Mam pytanie. Tętno znajduje prawie od razu. Lub po minucie dwóch. Umiem odróżnić od swojego bądź przepływów i innych szumów. Zresztą wyświetla mi na monitorku- między 145 a 170 pokazuje. No i właśnie. Zazwyczaj łapałam w jednym miejscu. Że jak znalazłam małe to tam sobie pika.
A wczoraj z prawej strony pokazało 200, se myślę, no tak to ja się bawić nie będę, wytarlam , od nowa żel. I z prawej 176 a jak przesunęłam na lewo 145 no k... Zglupialam. by tak ściągało tętno? Do teraz , jak był z lewej lub z prawej strony jak przyłożyłam nie było szans.
I tak z 3x przykładałam. No przecież bliźniaków nie mam. Mam dziwna sytuację obecnie ale byłam na USG w 7+3 i usłyszałam JUST ONE .
stąd pytanie czy Wasze detektory "ściągają" tętno jak przyłożycie gdziekolwiek?
Mysle że, Nie jest to na tyle specjalistyczny sprzęt żeby pokazywał idealnie wszystkie parametry. Ważne że można usłyszeć że serduszko bije,dla mnie jest to najważniejsze.