reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Czy Wy też macie problem z takim suchym nosem? Niby to katar niby nie, nie mogę przez to spać w nocy:( mam to w sumie od początku ciazy i wiem że to jest coś co może się pojawiać ale nie bardzo wiem już co z tym robić. Na początku pomagała woda morska, ale teraz zero efektu. Może macie jakieś sposoby, jeżeli ktorakolwiek z Was się z tym zmaga? Heeelp [emoji26]
Mi pomógł nawilżacz powietrza w sypialni. Suchy nos miałam tylko po spaniu. Teraz problem się zmniejszył

reklama
Mi tez nawilżacz nie wystarcza i kupiłam maszynę do inhalacji. Robię inhalacje parowe (ciepłe) roztworem soli fizjologicznej i pomaga. Pomaga tez spanie w maseczce, ale ja osobiście wole mieć sucho w nosie niż nosić maseczkę nawet w domu [emoji23]
O! Super, muszę spróbować. Ktoś mi polecal nebudose hialuronic jeszcze kiedyś dawno ale podejrzewam ze w ciąży tego nie mozna :/ wiec może faktycznie sprobuje z tą solą.

Mój syn dostał od lekarza na suchą śluzówkę nosa jakaś maść ale nie mogę jej znaleźć żeby podać nazwę. Dostał też kropelki ze srebrem, w ulotce nie ma nic o przeciwwskazaniu w ciąży. Nazywają się rhino argent.

Dzień dobry😊 Ja rano zawiozłam dziewczyny do żłobka i przedszkola a potem skoczyłam do laboratorium zrobić badania bo mam wizytę w środę. W nocy nie mogłam spać od 3 prawie do 5 i teraz jestem tak zmęczona, że chyba się położę na chwilę. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty😉

reklama
Witajcie dziewczyny. Jak wam mija poranek piątkowy ?
U mnie wczoraj wystąpiło jednorazowe krwawienie. Dziś jakoś bardziej brzuch mnie boli. Zastanawiam się czy nie przyspieszyć wizyty. Miałam mieć w poniedziałek ale wybiorę się chyba dziś jak tak dalej będzie. Miłego dnia wam życzę 😀
Dzień dobry :)

Jeżeli masz możliwość, to może przyspiesz wizytę.. pewnie to nic takiego, ale według mnie każde krwawienie powinno się skonsultować z lekarzem. Zwłaszcza jeżeli wydarzyło się to pierwszy raz i lekarz tego wcześniej nie sprawdzał. Ciebie też to pewnie uspokoi A szkoda nerwów 😊

Do góry