reklama
Reniferek92
Fanka BB :)
A na jakiej grupie tam jesteś?W ogóle poziom babyboom a facebooka dzieli przepaść... Nawet miesiąc nieminął, jak tam jestem, a już 3 gównoburza się toczy
Tej największej z 1300 osób Sierpniowe mamy 2021r. Rodzę w sierpniu 2021 r.A na jakiej grupie tam jesteś?
Właśnie zastanawiałam się czy jest jakaś grupa na fb, ale za bardzo cenię swoją anonimowość, by tam zaglądać wolę to forum i naprawdę czekam na wątek zamknięty..W ogóle poziom babyboom a facebooka dzieli przepaść... Nawet miesiąc nieminął, jak tam jestem, a już 3 gównoburza się toczy
Tak szczerze, doczytałam ostatnią gównoburzę do końca i postanowiłam wyjść z tej grupy, to nie na moje nerwy. Moderatorki wprowadziły całkowity zakaz rozmawiania o wynikach i wywiązała się dyskusja o tym, że w grupie są dorosłe kobiety i potrafią rozróżnić poradę lekarską od internetu. I nie chodzi o sam temat, bo każda strona ma trochę racji, ale połowa komentarzy w kłótni była od moderatorek każących zakładać swoje grupy, jak się nie podoba... Plus już na początku były kwasy z nimi, bo zrobiły ankietę czy na grupie będą dozwolone posty pożegnalne, bo kobiety w ciązy nie powinny się nimi stresowaćWłaśnie zastanawiałam się czy jest jakaś grupa na fb, ale za bardzo cenię swoją anonimowość, by tam zaglądać wolę to forum i naprawdę czekam na wątek zamknięty
Kasienka.K87
Jej duza ta grupaTej największej z 1300 osób Sierpniowe mamy 2021r. Rodzę w sierpniu 2021 r.
Reniferek92
Wow , dobrze że tam nie szukałam. Tutaj naszA grupa na bb jest naprawdę bardzo fajna , miło się rozmawia , bez stresów i kłótni
Mój bobas też już ponad 7 cm ale jeszcze nic nie wiem na temat płci. I według USG też mi termin wyszedł na 27.07 także idziemy łeb w łebMelduje się po badaniach. Mamy całe 7cm bobasa, wszystko oki, termin porodu skorygowany na 27.07 ale i tak zostaje z wami lekarz stwierdził, ze siusiaczek jest tak wyraźny, ze to chłopczyk
reklama
To może skutecznie zryć psychikę... tak naprawdę uważam, że świat był lepszy bez tych całych Internetów.. nie mam pojęcia skąd biorą się ludzie, którzy swoje własne zdanie uważają za jedyną słuszność i wyrocznię.Tak szczerze, doczytałam ostatnią gównoburzę do końca i postanowiłam wyjść z tej grupy, to nie na moje nerwy. Moderatorki wprowadziły całkowity zakaz rozmawiania o wynikach i wywiązała się dyskusja o tym, że w grupie są dorosłe kobiety i potrafią rozróżnić poradę lekarską od internetu. I nie chodzi o sam temat, bo każda strona ma trochę racji, ale połowa komentarzy w kłótni była od moderatorek każących zakładać swoje grupy, jak się nie podoba... Plus już na początku były kwasy z nimi, bo zrobiły ankietę czy na grupie będą dozwolone posty pożegnalne, bo kobiety w ciązy nie powinny się nimi stresować
"Moim zdaniem", "według mnie", "uważam, że" jest okej, jest normalnym zjawiskiem, wynikającym z indywidualnego podejścia każdego człowieka. Za to alergii dostaję na tych, co narzucają innym swoje zdanie, jako wiedzę absolutną. Piszą i mówią, co im ślina na język przyniesie.. dlatego zostałam na tym forum, bo czytałam je od początku i jest tu "zdrowa" przyjazna atmosfera