M
madziejkaa359
Gość
Aaa no i ja już przed gabinetem, czekam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sobie szydełkuję. Starszemu synowi na sesję noworodkową zrobiłam czapeczkę, buciki i majteczki. Teraz zaś robię poszewki na poduszki i misie. Już każde dziecko w rodzinie ma swojego. Nawet 3 robiłam na sprzedazDziewczyny, a czy któraś z Was może szydełkuje? ja już się bawiłam w rożne handmade, ale tego jeszcze nie próbowałam. Czy to jest trudna sprawa?
Aaa no i ja już przed gabinetem, czekam.
To czekam na relacje dziewczyny i trzymamy kciukiCzekam w poczekalni na prenatalne! Po drodze padł nam samochod ! Spoznilismy się i teraz jest ponad godzina opóźnienia! Na szczęście moj maz bedzie mogl ze mną wejść wiec grzecznie czekam.... jakos podejrzanie spokojna jestem tylko serducho mi wali....
Mi znowu nie podchodziły zimne napoje i przez jakiś czas piłam tylko miętę. Musisz wypróbować co Ci będzie odpowiadać.@Mana_lena @elciaaaak dziękuję za podsunięcie pomysłów na napoje będę próbować. Na początku bardzo dużo piłam wody i nie potrzebowałam żadnych soków a teraz łyk wody i no i u mnie dziś 10+1 a mdłości jakby się nasiliły pewnie przez to słabe nawodnienie...
Dużo mam polecało ekotuptusie, mój synek akurat jakoś obeszło się bez butów dopiero niechodki na jesjen a jak zaczął chodzić to już zima i traperki. W domu też stale zdejmuje skarpetkiDzięki laski. Moje pierwsze dziecko i czasami mam mętlik w głowie:/ w rodzinie dzieci albo dużo starsze (era chodzików, właśnie sztywnej podeszwy itp.) albo znowu młodsze od naszego. Koleżanki też dzieci nastoletnie już mają ...