Przykro mi, nigdy nie zrozumiem takich ludzi... W mojej okolicy też niestety panują takie poglądy i ludzie jak dowiadują się że ciąża to biorą szybko ślub, a potem większość kończy się rozwodem... Wiem, że łatwo mówić, ale staraj się nie przejmować tym, na poprawę humoru myśl sobie o pięknej reakcji rodziny z twojej stronyHej. Mam nadzieję, że wszystkie miałyście wspaniałe święta ja się na te kilka dni wyłączyłem, ale już nadrobilam wszystkie wpisy. My powiedzieliśmy rodzicom i siostrom w święta. W moim rodzinnym domu ogromna radość... u partnera problem, bo przecież związek niezalegalizowany. Spodziewaliśmy się takiej reakcji, bo tesciowie sa bardzo religijni, ale mimo wszystko jest mi przykro, że nie potrafią się ucieszyć z takiej nowiny. Jesteśmy tu do jutra i już wiem, że będę spięta przez cały ten czas
reklama
Świeta czy nie, ja muszę spać po 10 godzin i wtedy mogę funkcjonowaćHej, jak samopoczucie dzisiaj? Odsypiacie święta? [emoji4]
Zazdroszczę, jak zawsze byłam śpiochem i też musiałam tyle spać to teraz męczę się do 23-24, żeby pospać przynajmniej do 6-7 [emoji23][emoji23]
Świeta czy nie, ja muszę spać po 10 godzin [emoji1787]i wtedy mogę funkcjonować
Za jakiś czas się z tym pogodzą i zaakceptują A jak się już urodzi to Maleństwo zaczaruje wszystkich i zmienią zdanie, przecież najważniejsze, abyście byli razem i razem wychowali Dziecko, a na wszystko przyjdzie czasHej. Mam nadzieję, że wszystkie miałyście wspaniałe święta ja się na te kilka dni wyłączyłem, ale już nadrobilam wszystkie wpisy. My powiedzieliśmy rodzicom i siostrom w święta. W moim rodzinnym domu ogromna radość... u partnera problem, bo przecież związek niezalegalizowany. Spodziewaliśmy się takiej reakcji, bo tesciowie sa bardzo religijni, ale mimo wszystko jest mi przykro, że nie potrafią się ucieszyć z takiej nowiny. Jesteśmy tu do jutra i już wiem, że będę spięta przez cały ten czas
laurelle
Fanka BB :)
u mnie to samo!Świeta czy nie, ja muszę spać po 10 godzin i wtedy mogę funkcjonować
Nunia
Fanka BB :)
Hej Kochane ja się dopiero obudziłam 20 mninut temu. Też tak długo śpię. Nie wiem za to, jak jutro wstanę do pracy o 5.30. Muszę dzisiaj wcześniej się polozyć.
My jeszcze nie powiedzieliśmy nikomu o dobrej nowinie. Jeszcze czekamy, może po nastepnej wizycie.
My jeszcze nie powiedzieliśmy nikomu o dobrej nowinie. Jeszcze czekamy, może po nastepnej wizycie.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Dobry..
Wstawanie o 4 poszlo w zapomnienie- śpię dłużej .
Jestem tak najedzona ,ze az mi ciężko [emoji849] chyba puszcze pawiora [emoji1787][emoji87]
Koniec z obrzarstwem ... [emoji849]
My nie powiedzielismy nikomu - to jeszcze nie czas ...
Wstawanie o 4 poszlo w zapomnienie- śpię dłużej .
Jestem tak najedzona ,ze az mi ciężko [emoji849] chyba puszcze pawiora [emoji1787][emoji87]
Koniec z obrzarstwem ... [emoji849]
My nie powiedzielismy nikomu - to jeszcze nie czas ...
M
madziejkaa359
Gość
Dzien dobry!
Ja wczoraj wieczorem slabo się czułam, ale dzisiaj jest już okej. W ogóle chyba będę zmagać się w tej ciazy z cukrzycą ciążowa :/ cukier na czczo dzisiaj 98, zobaczymy jak będzie jutro a 30 idę na badania i krzywa. Czy ktoras tez u siebie przewiduje? Ja odstawiłam metformine z polecenia endokrynologa, natomiast ginekolog twierdzi ze powinnam brać do końca 1 trymestru, w poprzedniej ciazy inna ginekolog tez mowila żeby odstawić. Nie brałam jej ze względu na problemy typowo cukrowe tylko ze względu na podejrzenie pcos, no i bądź tu mądry [emoji849]
Ja wczoraj wieczorem slabo się czułam, ale dzisiaj jest już okej. W ogóle chyba będę zmagać się w tej ciazy z cukrzycą ciążowa :/ cukier na czczo dzisiaj 98, zobaczymy jak będzie jutro a 30 idę na badania i krzywa. Czy ktoras tez u siebie przewiduje? Ja odstawiłam metformine z polecenia endokrynologa, natomiast ginekolog twierdzi ze powinnam brać do końca 1 trymestru, w poprzedniej ciazy inna ginekolog tez mowila żeby odstawić. Nie brałam jej ze względu na problemy typowo cukrowe tylko ze względu na podejrzenie pcos, no i bądź tu mądry [emoji849]
My wczoraj w końcu powiedzieliśmy mojej mamie, było spokojniej niż się spodziewałam, trochę radości, ale tak to ok, jakby to była najoczywistsza rzecz na świecie [emoji1787] ale my w domu nigdy nie bylysmy takie emocjonalne i wiem, ze raczej tez nie będzie dużej histerii nad bobasem [emoji85] ale na Sylwestra jedziemy do rodziny męża, zobaczymy jak oni zareagują [emoji5]
reklama
Hej. Ja dopiero niebawem wstałam. W dzien dwie drzemki, a wieczorem kłopot ze spaniem.. Ja od świat odpoczywam już, do pracy nie wracam..
Dziś coś mocniej mnie podbrzusze pobolewa, jak by miała się pojawić.. Będę dziś dużo lezec..
Moi rodzice wiedzą, mojego w dzień babci i dziadka się dowiedzą jak wszystko będzie dobrze..
Dziś coś mocniej mnie podbrzusze pobolewa, jak by miała się pojawić.. Będę dziś dużo lezec..
Moi rodzice wiedzą, mojego w dzień babci i dziadka się dowiedzą jak wszystko będzie dobrze..