reklama
Kajojcia244
Aktywna w BB
Najlepiej z genetykiem ginekologiem skonsultować wynikiCzy te dodatkowe badania genetyczne sanco czy nifty pokazujecie, konsultujecie z waszym ginekologiem czy to tylko dla waszej informacji zostawiacie?
ja co prawda dopiero końcówka 8 tygodnia, ale nie wiem czy to kwestia wzdęć, choć ostatnio trochę odpuściły, mam wrażenie, że mam trochę wypchnięty ten brzuch. Wcześniej był całkiem płaski, więc widać różnicę ja od wczoraj czuję znów rozciąganie, ale jak czuję kłucie tu czy tam to jestem jakaś taka spokojniejsza. Macie też tak, że boli Was kręgosłup w dolnej części? Później kość ogonowa i promieniuje aż do ud no i wiadomo, czasami w podbrzuszu zakłuje, czasami po lewej stronie.u mnie też już widać szczególnie na dole i w okolicach pępka najbardziej jest widoczny rano
elciaaaak
Fanka BB :)
ja również mam prenatalne 12.02. Widzę, ze sporo nas wtedy będzie u mnie będzie 12t6dBędziemy miały prenatalne w ten sam dzień. Wtedy będę mieć 12+5 jeśli dobrze liczę. Wg om.
8t4d chyba bede ostatnia rodzic bo termin mam na 31 sierpnia@Amelia35 a który jesteś tydzień?
Olivka3
Fanka BB :)
A masz już jakąś umówioną wizytę ?Ja mam tak samo a jesscze nie mialam zadnej wizyty u lekarza... wiec prenatalne pewnie dopiero pod koniec stycznia...
Jeśli masz nadwagę przez tarczycę to odpowiednia dawka powinna spowodować jej spadek, a przynajmniej jeśli zaczniesz dietę bądź ćwiczenia. A nie że 2 miesiące się katujesz a waga stoi lub wzrasta (pomijam oczywiście fakt bycia w ciąży).Po tym leku waga spada? Ja zaczelam brac lewotyroksyny 50 mg w pazdzierniku ale w 4 tc zwiekszyla mi lekarka na 75 mg ( Tsh -3.45) w tym tygodniu bede znow miala badanie i mam nadzieje ze spadnie...
Na chwilę przed ciążą dostałam euthyrox. Teraz mam dawkę zwiększona i myślę , że ona trzyma mi wagę. Ale fakt, że startuje ze słuszna waga, wymioty też są (może nie po 5-7 x na dzień, ale są, w sumie były, teraz to co 2-3 dni jak zwymiotuje to tyle). Ale w poprzedniej ciąży tylam od początku . Co miesiąc 2-3 kg a na koniec jeszcze więcej
reklama
Tak, w poniedzialek ale dzwonilam juz w 4 tygodniu zeby jak najszybciej mnie umowili a i tak kaza mi czekacA masz już jakąś umówioną wizytę ?