Mana_lena
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Powiem Wam, że jestem bardziej zadowolona z tej wizyty i podejścia lekarza, niż jak poszłam prywatnie. Co prawda tu też płaciłam , ponieważ wizyta w szpitalu po południu jest płatna i liczona jako prywatna. Zapłaciłam 50€ , czyli o 10€ mniej niż co byłam prywatnie poza szpitalem. Tu załatwił mi wizytę znajomy mojego męża , weszłam bez kolejki. Co prawda tu inaczej trochę jest niż w Polsce , ale więcej mi lekarz powiedział niż w prywatnym gabinecie w 8tc co byłam. Mówił co po kolei bedizemy robić , co mogę jeść , a czego nie robić. Jakie witaminy mi przepisze itp. No i w końcu mam wydruk z usg , czego wcześniej nie miałam w prywatnym gabinecie , a tylko telefonem cyknelam zdjęcie. Weszliśmy z mężem razem bez problemu , nie musiałam udawać , że języka nie znam . Na usg trochę się zestresowałam , ponieważ Pierw słyszeliśmy bicie serca i widzieliśmy na monitorze , a później cisza. Już płakać mi się chciało , ale lekarz zmienił ustawienie głowicy i później już była ciągłość bicia serduszka.
Na zdjęciu / wydruku z usg widzę tylko kulkę , nie wiem czy sprzęt jakiś nie ten , ale mąż mówił , że widział tułów tylko jak zrobił lekarz zdjęcie to zmienił lekko pozycje ręki. Cóż na zdjęciu widzę dwie kulki ,co prawda jedna wyglada jak profil głowy . Zadałam pytanie czy wszystko Ok, chyba widział o co mi chodzi bo odp, że za jakieś 15 dni będziemy widzieć raczki , nóżki etc. , że to dopiero 10 tydzień. No obu było wszystko w porządku , a w Grecji trochę inaczej niż w Polsce , a przynajmniej u nas na wyspie. W Polsce może bardziej dokaldni. Daje zdjęcie mojej kulki
Pamietacie jak wczoraj się stresowałam , że nie mam już objawów i bałam się , że coś nie tak. Na szczęście żyje moja kulka.
Na zdjęciu / wydruku z usg widzę tylko kulkę , nie wiem czy sprzęt jakiś nie ten , ale mąż mówił , że widział tułów tylko jak zrobił lekarz zdjęcie to zmienił lekko pozycje ręki. Cóż na zdjęciu widzę dwie kulki ,co prawda jedna wyglada jak profil głowy . Zadałam pytanie czy wszystko Ok, chyba widział o co mi chodzi bo odp, że za jakieś 15 dni będziemy widzieć raczki , nóżki etc. , że to dopiero 10 tydzień. No obu było wszystko w porządku , a w Grecji trochę inaczej niż w Polsce , a przynajmniej u nas na wyspie. W Polsce może bardziej dokaldni. Daje zdjęcie mojej kulki
Pamietacie jak wczoraj się stresowałam , że nie mam już objawów i bałam się , że coś nie tak. Na szczęście żyje moja kulka.
Ostatnia edycja: