reklama
Mana_lena
Fanka BB :)
Dzień Doberek , u mnie o dziwo noc przespana , jedynie standardowo około godzinki 03:00 w nocy wstaje by zrobić siusiu. Dziś zamykam 10 tc według ostaniej miesiączki , według aplikacji jest 11 tc.
Powiem Wam , że chyba powoli zaczynają ustępować u mnie mdłości , a miałam je silne 24 na dobę , i mogłam jeść jabłka i borówki tylko. Obecnie mdli mnie jak jestem głodna i jak zjem , czasem mocno , ale do wytrzymania. Nie muszę siedziec z wyprostowanymi plecami całą noc jak wcześniej . Zapachy nadal mnie drażnią , ale nie każde. Natomiast myślę , że jest lepiej bo zaczynają wracać mi smaki. Wcześniej odrzuciło mnie od każdego jedzenia i picia. Wczoraj zjadłam swojego pierwszego batona, i mi smakował. Jedynie co się zmieniło to to,że teraz mocno mnie ssie , czuje cały czas głód. Jeszcze nie wszystko jem, ale dziś w końcu zjadłam bułkę na śniadanie z serem i szynką. Oczywiście zaraz się martwię czy to normalne, że lepiej się czuje , ale staram się nie przywoływać złych myśli, walczę z tym. Boje się bo jak czytam , że kolejna z dziewczyn straciła dzieciątko to serce pęka. Miejmy nadzieję , że już u każdej Wszystko będzie w porządku. Miłego Dnia dla Was.
Powiem Wam , że chyba powoli zaczynają ustępować u mnie mdłości , a miałam je silne 24 na dobę , i mogłam jeść jabłka i borówki tylko. Obecnie mdli mnie jak jestem głodna i jak zjem , czasem mocno , ale do wytrzymania. Nie muszę siedziec z wyprostowanymi plecami całą noc jak wcześniej . Zapachy nadal mnie drażnią , ale nie każde. Natomiast myślę , że jest lepiej bo zaczynają wracać mi smaki. Wcześniej odrzuciło mnie od każdego jedzenia i picia. Wczoraj zjadłam swojego pierwszego batona, i mi smakował. Jedynie co się zmieniło to to,że teraz mocno mnie ssie , czuje cały czas głód. Jeszcze nie wszystko jem, ale dziś w końcu zjadłam bułkę na śniadanie z serem i szynką. Oczywiście zaraz się martwię czy to normalne, że lepiej się czuje , ale staram się nie przywoływać złych myśli, walczę z tym. Boje się bo jak czytam , że kolejna z dziewczyn straciła dzieciątko to serce pęka. Miejmy nadzieję , że już u każdej Wszystko będzie w porządku. Miłego Dnia dla Was.
Reniferek92
Hej ja też odpoczywam po śniadanku, mam wrażenie że moje mdłości skumulowaly się wieczorami. Od 18 jestem nie do życia nie wiem czy siedzieć leżeć coś pić..
Reniferek92
Dobrze że z dzidzia wszystko dobrze, oszczędzaj sięHej dziewczyny,
Ja właśnie po wizycie spiesznej u gina. Rano krwawienie. Już myślałam, ze to najgorsze. Na szczęście z dzidzia ok. Jedynie krwiak się pojawił i zwolnienie do końca ciąży. Strasznie się boje. Według usg 8+5 .
MamaLili89
Aktywna w BB
Dzień dobry [emoji4] u mnie też już po śniadaniu, dziś później bo córka spała dłużej, więc i ja [emoji4] też miałam bardzo realistyczne sny to już 2 noc, a jakie głupoty mi się wtedy śnią to koniec [emoji28] oprócz tego ze 3 kursy w nocy do toalety. Życzę wszystkim spokojnego i miłego dnia [emoji4]
Kasienka.K87
Dzien dobry ja dzisiaj się wyspalam zjadłam właśnie śniadanie ide zaraz się ogarnąć
Ja tez wieczorami mam mdłości najbardziej i zle się czuje wtedyHej ja też odpoczywam po śniadanku, mam wrażenie że moje mdłości skumulowaly się wieczorami. Od 18 jestem nie do życia nie wiem czy siedzieć leżeć coś pić..
Kasienka.K87
Odpoczywaj dużo, bedzie dobrzeHej dziewczyny,
Ja właśnie po wizycie spiesznej u gina. Rano krwawienie. Już myślałam, ze to najgorsze. Na szczęście z dzidzia ok. Jedynie krwiak się pojawił i zwolnienie do końca ciąży. Strasznie się boje. Według usg 8+5 .
Kasienka.K87
Nas czeka remont kuchni gdzieś za miesiąc juz się boję co to będzie.Cześć
Jak mnie od wczoraj piersi swędzą . Obudziłam się po 2 na wc i już nie mogłam zasnąć to obudziłam męża i poprosiłam aby posterami mnie po plecach .. Jest biedny ze mną.. ale zasnęłam 30 min później.
Musze się wyżalić w grudniu zepsuła nam się zmywarka więc kupiliśmy nową, a wczoraj zepsuł się piekarnik . Czekam co będzie w lutym.
Jeszcze czeka nas remont łazienki przed narodzinami.
No a w piątek mam prenatalne i juz chce piąteczek ☺.
reklama