Adunia91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jak myślisz, takie małe kolka dadzą radę w parku gdzie jest trochę kamyczków i innych badyli? Bo właśnie boję się że wózek z takimi kółkami będzie mi stawał a my mamy blisko park i codziennie chodzimyPo pierwszym wypadzie jestem zadowolona. Lekko się prowadzi, jest skrętny. Także pomiędzy półkami, wieszakami sklepowymi się świetnie prowadzi.
No właśnie dlatego ze mieszkam za miastem to zostawiam spacerowke tą co mam. Ciagle trasa las. Ale na miasto, zakupki cos małego się przydaW jak myślisz, takie małe kolka dadzą radę w parku gdzie jest trochę kamyczków i innych badyli? Bo właśnie boję się że wózek z takimi kółkami będzie mi stawał a my mamy blisko park i codziennie chodzimy
Dużego chłopaka już masz Mój już też zaczyna pełzać, narazie ogarnął przesuwanie się po podłodze na różne sposoby jak foczka. Ale już powoli aktywizuje kolana czyli zaraz już go w ogóle nie złapie
u nas już rozszerzamy powoli staram nie bln ale różnie to bywa, wszystko uciapane, wszędzie jedzenie hahah, i podaje często to co my jemy - jakieś obiady, ale też warzywa (marchew gotowana, ogórek) owoce (jabłko, gruszka, banan), do tego kaszki (np.Helpa - ulubiona to kaszka owsiana) i np robię taką kaszkę Helpy z np owocami zmiksowanymi lub nie, i jak miksuję to dodaję np od nich Różdzkę Smaku -szpinak, lub burak, żeby mu dać więcej warzyw i one kolorują fajnie posiłek więc on zadowolony ja tez, oczywiście czasem pociapie trochę i nie zje, to ja z przyjemnością jadam te kaszki haha tylko daję dodatkowo orzechy czy daktyleMy też miałyśmy ostatnio bilans i pediatra badal główkę, ale nie wiem czy wtedy też już tak było Też nie mogę się skupić na niczym innym jak mam bałagan więc Cię rozumiem . U nas też ząbkow nie widać, A rączki czasem wpycha i od razu płacze jest tutaj jeszcze ktoś kto karmi tylko piersią ? Dopajacie dzieci wodą? I co myślicie o rozszerzaniu dzieciom diety metodą BLW?
Da radę jechać bo jechaliśmy po kamienistej drodze. Ale zdecydowanie najbardziej się nadaje na miasto i piaszczysta utwardzona drogę.W jak myślisz, takie małe kolka dadzą radę w parku gdzie jest trochę kamyczków i innych badyli? Bo właśnie boję się że wózek z takimi kółkami będzie mi stawał a my mamy blisko park i codziennie chodzimy
Dużego chłopaka już masz Mój już też zaczyna pełzać, narazie ogarnął przesuwanie się po podłodze na różne sposoby jak foczka. Ale już powoli aktywizuje kolana czyli zaraz już go w ogóle nie złapie