reklama
Hej Dziewczyny, przychodzę z Wrześniówek tutaj, czasem Was czytałam i wiem, że są tu mamy, które mieszkają w Niemczech. Chyba Misiaaa i Mdła? Dziewczyny powiedzcie mi proszę na co tutaj w De jest pierwsze szczepienie maluszka?
I czy karmicie też mm? Jeśli tak, to jakim? Ja mam Beba pre ha, ale kupki są strasznie kwaśne i mały jest bardzo niespokojny, szukam źródła problemu
Dzięki za pomoc!
Pozdrawiam wszystkie Sierpniówki!
I czy karmicie też mm? Jeśli tak, to jakim? Ja mam Beba pre ha, ale kupki są strasznie kwaśne i mały jest bardzo niespokojny, szukam źródła problemu
Dzięki za pomoc!
misiaaa95
Fanka BB :)
Witamy ! nie wiem dokladnie ale wydaje mi się, że błonica i tężec. Dołączam zdjęcie listy szczepień od naszego pediatry . A jeśli chodzi o mm to nie mam pojęcia, ja karmię piersiąHej Dziewczyny, przychodzę z Wrześniówek tutaj, czasem Was czytałam i wiem, że są tu mamy, które mieszkają w Niemczech. Chyba Misiaaa i Mdła? Dziewczyny powiedzcie mi proszę na co tutaj w De jest pierwsze szczepienie maluszka?
Dzięki za pomoc!
Załączniki
Witamy ! nie wiem dokladnie ale wydaje mi się, że błonica i tężec. Dołączam zdjęcie listy szczepień od naszego pediatry . A jeśli chodzi o mm to nie mam pojęcia, ja karmię piersią
Dziękuję zaodpowiedź
Mdła
Hej hej!Hej Dziewczyny, przychodzę z Wrześniówek tutaj, czasem Was czytałam i wiem, że są tu mamy, które mieszkają w Niemczech. Chyba Misiaaa i Mdła? Dziewczyny powiedzcie mi proszę na co tutaj w De jest pierwsze szczepienie maluszka?
Dzięki za pomoc!
Też nie wiem co z mlekiem bo karmię piersią ale na pewno możesz z każdym pytaniem do położnej albo pediatry! Jak masz jakieś wątpliwości to dzwonić/umawiać się i niech pomogą.
Mamy szczepienia we wtorek:
Wszystko jak podaje Misiaaa + pneumo + rota
A jak dziewczyny u Was maluchy przeszły pierwsze szczepienia? Ciekawa jestem. Im bliżej tym durny człowiek bardziej się obawia
Mnie martwi tylko ta pogoda. Na kombinezon za ciepło, na legginsy za zimno. Co ja mam w ogóle temu małemu człowiekowi zakładać teraz
Dziękuję za odpowiedź. Położna i pediatra mówią że to są kolki, mleko Beba zostawić i czekać, aż kolki same przejdą. Ale 24h przecież nie może to trwać. A ja już nie mogę patrzeć, jak dziecko skręca. Pójdę jeszcze raz do lekarza, bo mały tak dziwnie skrzeczy/kwiczy. Może to refluks?Hej hej!
Też nie wiem co z mlekiem bo karmię piersią ale na pewno możesz z każdym pytaniem do położnej albo pediatry! Jak masz jakieś wątpliwości to dzwonić/umawiać się i niech pomogą.
A jak dziewczyny u Was maluchy przeszły pierwsze szczepienia? Ciekawa jestem. Im bliżej tym durny człowiek bardziej się obawia
Mnie martwi tylko ta pogoda. Na kombinezon za ciepło, na legginsy za zimno. Co ja mam w ogóle temu małemu człowiekowi zakładać teraz
Ja na dwór mojemu zakładam teraz śpiochy, a na to ciepła bluza i polarkowe spodenki.
misiaaa95
Te pneumo i rota też za pierwszym szczepieniem? I też w jednym wkluciu?Hej hej!
Też się boję szczepienia , mamy za dwa tyg.
Ja ubieram małej na jedną warstwę ubranek polarowy kombinezon i tak zazwyczaj jest jeszcze w zabudowanej gondoli i chyba jej tak dobrze bo nigdy nie placze
Te pneumo i rota też za pierwszym szczepieniem? I też w jednym wkluciu?
Też się boję szczepienia , mamy za dwa tyg.
Ja ubieram małej na jedną warstwę ubranek polarowy kombinezon i tak zazwyczaj jest jeszcze w zabudowanej gondoli i chyba jej tak dobrze bo nigdy nie placze
Dobrze pamietam, ze rodziłaś też we wrześniu?
My mamy 19.11 te szczepienia i też się już dziś boję
reklama