reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

No ja nie odpalam suszarki A dźwięk jej na Youtube. 😂
Na dzieci narzekać nie mogę. Jedynie na to że pranie długo schnie :D. A i na pająki!!!!!!
Dziś jeden wylazł OGROMNY. Zaczęłam krzyczeć... męża nie mam w domu. Zrobiło mi się słabo. I już trzymałam laczka... ale lęk przed zblizeniem sie spowodował że pajak uciekł. I teraz gdzie jest ?? Nie wiem. I to chyba jest najgorsze. Boże jak ja się boję pająków. ;( mąż wróci O 22 to chyba będzie musiał szafy odstawiac i go znaleźć.. :D
A i ja mam tak że jak zobaczę pająka to się drę.... nie ma że dzieci śpią. Nie panuje nad tym 🤭🤭🤭🤭

reklama
No ja nie odpalam suszarki A dźwięk jej na Youtube. 😂
Na dzieci narzekać nie mogę. Jedynie na to że pranie długo schnie :D. A i na pająki!!!!!!
Dziś jeden wylazł OGROMNY. Zaczęłam krzyczeć... męża nie mam w domu. Zrobiło mi się słabo. I już trzymałam laczka... ale lęk przed zblizeniem sie spowodował że pajak uciekł. I teraz gdzie jest ?? Nie wiem. I to chyba jest najgorsze. Boże jak ja się boję pająków. ;( mąż wróci O 22 to chyba będzie musiał szafy odstawiac i go znaleźć.. :D
A i ja mam tak że jak zobaczę pająka to się drę.... nie ma że dzieci śpią. Nie panuje nad tym 🤭🤭🤭🤭
Moj maz sie boi pająków tak jak Ty. A to zabawne bo chłop 2 metry wysyla mnie - krasnoluda do walki z pajakami!!! A jak kiedys mi taki wielki czarny spierdzielil za lozko to wyobraźcie sobie ze ta trzesidupa kazala mi spac od tej strony lozka gdzie pająk sie schowal!! Stwierdzil ze napewno wyjdzie i go ugryzie😂😂😂😂

Hej hej hej.
U nas dzień jak codzień. Tyle że w jakimś trybie przyspieszonym.. niedawno taki noworodek w domu A teraz już taka mała kobitka co się uśmiecha jak do niej mówimy, co już próbuje wydawać z siebie dźwięki (inne niż płacz).
Bym chciała takie maleństwo mieć przez kilka lat.
Jesień zawitała. Jak nie pada to super bo na spacerki można chodzić. Gorzej jak pogoda do bani wtedy trzeba z dupka w domu siedzieć.
Wczoraj podczas kąpieli sobie przypomniałam ta cała akcję porodową. Brrr jakie to było straszne !

A dziś będę robić jabłecznik. :)
Już mus zrobiłam ze swoich jabłek 😋.

Zobacz załącznik 1182443
Zobacz załącznik 1182444Zobacz załącznik 1182445Zobacz załącznik 1182446
Ale podobna do Ciebie ta mala kruszynka💕a jak szybko.rosnie!!!!!!
A z Ciebie to lasencja ze ojojoj.
Jakbys w ogole nie była niedawno kulką😉
Super foty😉
Piniuś jaki fajowy!!! Do przytulania!!!🐶🤗

@Mystic87 A jaka karuzele kupiłaś?
Właśnie się rozglądam za jakąś. I za mata edukacyjna.
Hej!! Wzielam z fisher price ta na pilota z polskimi pieśniami do zasypiania😂 zalezalo mi na wersji pl.
Nie jest najgorsza choc. Mogliby bardziej sie przylozyc funkcjolanie. Np . Projektor osobno ikaruzela w ciszy.
Ale moj mlody lubi karuzele i szum.
Projektor mozna dodac do kazdej opcji w razie co.
Melodie przyjemne sa. Dzwieki natury tez. Latwa w obsludze. Fajnie wykonana, miśki mozna zmieniac na inne. Maniuni uwielbia. Zasypia przy niej. A ten szum nawet nie budzi starszego ( śpimy poki co w jednym pokoju). No i ten pilot wlacza karuzele na ostatniej opcji. Czyli jak zostawisz na szumie to tak wlaczy . Chyba ze na melodiach i naturze to mozna zmieniac melodie. Jeden guzik. Ubogo ale jak czytalam opinie o innych niby lepiej wyposażonych to ludzie pisali ze a to jakosc kiepska a to brzydko gra, a to sam plastik trzeszczacy, trzeszczy. Wiec wzielam ta.

Link do: FISHER-PRICE FWR92 KARUZELA PROJEKTOR 3W1 UCZY PL

Tylko ja znalazlam tansza ale gosc podniosl cene zaraz po moim zamowieniu bo to ost dzien aukcji byl.
A mate zamowilam zwykla bo zabaweczki do wieszania mialam jescze po starszym synu a mate okladam zrolowanym kocem bo poki co na łóżku rozkladam a i maly jescze nie pełza. Później zniose pietro nizej na podloge.

Nie szalalam zbytnio z zakupami bo po starszym synu mi odbilo i za duzo tego bylo wiec teraz wiekszosc mamy.
W sumie to oddalam tylko karuzele i wlasnie mate dla corki męża siostry a wiecej nie chciala bo ona musiala miec wszystko różowe. Dlatego reszta zostala a tylko to dokupilam.

Ostatnia edycja:
Pająki to zło :D
Miło mi że ktoś napisał że mała podobna do mnie 😍 może dlatego że nie widzieliście mojego męża Hah. Ale w sumie juz zauważyliśmy że się robi podobna do mnie 💪
No ja też nie chce przesadzać z cena jeśli chodzi o matę i karuzele.
A nosidełko.. ostatnio znajoma dodała zdjęcie z córką w nosidelku i napisałam jej że super i gdzie kupiła. Dała mi link.. nosidelko ponad 600zł 😬😬😬😬😬😬😬

Pająki to zło :D
Miło mi że ktoś napisał że mała podobna do mnie 😍 może dlatego że nie widzieliście mojego męża Hah. Ale w sumie juz zauważyliśmy że się robi podobna do mnie 💪
No ja też nie chce przesadzać z cena jeśli chodzi o matę i karuzele.
A nosidełko.. ostatnio znajoma dodała zdjęcie z córką w nosidelku i napisałam jej że super i gdzie kupiła. Dała mi link.. nosidelko ponad 600zł 😬😬😬😬😬😬😬
Pokaz to cudo za 600zl

Screenshot_20201001-105850_Allegro.jpgScreenshot_20201001-105848_Allegro.jpgScreenshot_20201001-105932_Samsung Internet.jpgScreenshot_20201001-105900_Allegro.jpg
Na razie takie rzeczy obserwuje. :D

reklama
Do góry