reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Taka prawda dziewczny!!
Najgorsze ze kobiety kobietom dokuczaja.
Dlaczego nie z piersi tylko mm? A dlaczego nie dostawiasz tylko odciagasz?
Jakie te baby madre. Ale pomoc nie ma komu tylko radz se. Nas bolalo to i ty cierp.

Lipeczka!!!!
Ja szczepilam Mlodego 6w1 i te darmowe pneumo i dzieki Bogu nic mu nie bylo. Nawet marudny nie byl. Lekko bardziej śpiący ale na oku go mialam pod wzgledem cudów. ( psychiczna matka za duzo siedzaca w internetach) .
Nie bój sie nic!!!!
Daj znac po

Powodzenia!!!!!

reklama
@Lipka spokojnie, będzie dobrze ! Ja tez pewnie będę się stresować jak cholera ale my mamuśki musimy się trzymać 😊!

@Mystic87 bardzo dobrze zrobiłaś, że posluchalas swojej intuicji ! Matka wie najlepiej. Ja tez nie zrobiłam tak jak lekarz kazał i jest mi o wiele lepiej! A położna jeszcze przyklasnęła :D

tak to jest dziewczyny, ze kobieta kobiecie wrogiem :( smutne to... bo właśnie przez takie naciski na kp, wywoływana jest presja... później człowiek jak da butle czuje się gorszy właśnie przez takie gadanie. A to nie prawda. Najwazniesze jest dziecko a nie to jak się karmi. Szkoda, ze wśród kobiet nie ma takiego zrozumienia. Przykre to jest

A najgorsze to co wyzej zostalo napisane. Idzie pijana matka to nie zwrócą uwagi. Siedzą jak trusie i mamrocza pod nosem jakie to zlo ale normalnej kobiecie odwage maja dogadywac i sie mądrzyć

Wczoraj po szczepieniu mała przespała caaaly dzień. Budziła się tylko na mleko i dalej spać. Na szczęście nie była marudna i nie miała gorączki. 🙏. Po całym dniu spania myślałam że w nocy będzie imprezka ale nieee😅 pierwsza pobudka o 5. Później O 7 Żeby zawieźć brata do przedszkola. 😉
Po co ja wszystko tak przeżywam i się stresuje. Często niepotrzebnie.
Dziś chwila dla mnie - idę na nowe rzeski 🤩

Wczoraj po szczepieniu mała przespała caaaly dzień. Budziła się tylko na mleko i dalej spać. Na szczęście nie była marudna i nie miała gorączki. 🙏. Po całym dniu spania myślałam że w nocy będzie imprezka ale nieee😅 pierwsza pobudka o 5. Później O 7 Żeby zawieźć brata do przedszkola. 😉
Po co ja wszystko tak przeżywam i się stresuje. Często niepotrzebnie.
Dziś chwila dla mnie - idę na nowe rzeski 🤩
Super. Ale od niczego obserwuj bo podobno do miesiaca jak cos nie tak to pod Nop podchodzi. Ja zawsze panikuje 😂
Ba nawet teraz przed pobieraniem krwi. Znowu zrobie na zlosc pielegniarce i powiem zeby z palca wziela😂

Mystic pobierają krew małemu żeby żelazo sprawdzić? Czemu z palca?

Lipka super że u Was wszystko ok. Ja też zawsze troszkę się martwię przed szczepieniami.

Zresztą chyba taka matczyna mentalność 😂 jak nie śpi to się martwię że za mało. Jak śpi to od razu że coś nie tak. Przecież nie śpi tyle normalnie. Może chora? 😂😂😂 Za często je-może coś nie tak z pokarmem? Za rzadko- może brzuszek boli? Może coś zjadłam? I tak dalej i tym podobne. I można samemu się do grobu wpędzić. A jeszcze później podsumowując że dzieci nas do grobu wpędzą 😂😂😂

Mystic pobierają krew małemu żeby żelazo sprawdzić? Czemu z palca?

Lipka super że u Was wszystko ok. Ja też zawsze troszkę się martwię przed szczepieniami.

Zresztą chyba taka matczyna mentalność 😂 jak nie śpi to się martwię że za mało. Jak śpi to od razu że coś nie tak. Przecież nie śpi tyle normalnie. Może chora? 😂😂😂 Za często je-może coś nie tak z pokarmem? Za rzadko- może brzuszek boli? Może coś zjadłam? I tak dalej i tym podobne. I można samemu się do grobu wpędzić. A jeszcze później podsumowując że dzieci nas do grobu wpędzą 😂😂😂
Mdła jescze dodaj ze kupka za mała panika, kupka za duza tez panika, 3kupki pod rzad , jedna na 2 dni, za twarda , za miekka itd heh

Pobieraja mu krew na hemoglobine z rozmazem i zelazo.z palca mozna bo wtedy to kluja jak cukrzyka w palec i wyciska sie . A jak placze to leci samo. Moj spal to musialam go obudzic zeby lecialo a nie trzeba bylo.wyciskac. one tego nie lubia bo to w taka pipetke sie lapie. Wola w żyłkę wkluc i wyciagnac odrazu. A ja sie tego boje bo to boli i wez jak sie nie wkluje dobrze to 100 razy albo dlubac bedzie.

reklama
O tak my mamusie swoje musimy się nastresowac. Tak już jest i tyle. No ale to z miłości 😀
Polish_20200924_133827684.jpgPolish_20200924_140037338.jpg

Do góry