reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Wszystkie trzymamy za Was kciuki. I czekamy na komplet rozpakowanych mamusiek 💕💪💪
Wszystko będzie dobrze. Juz tak blisko jesteście spotkania ze swoimi skarbami 😍

Dziewczyny A powiedzcie szczerze , co byście zrobiły. Wyskoczyło mi to dziadostwo , ale nawet nie jestem pewna czy to opryszczka , mój mąż mówi że to napewno wrosniety włos. Moja ginekolog widziała , to wcześniej niż ja . Wiecie teraz nie widzę się tam, mam za duzy brzuszek. No i jak przyjechałam od gin to.dopiero się skaplam. Ona kompletnie nic nie powiedziała. Postanowiłam że jutro na wizycie zapytam jej co to jest , a jeśli zacznie się akcja to pokaże już w szpitalu. Wczoraj przrplakalam cały dzień, bardzo się boję chciałam wcześniej wizytę u gin , ale.nie mieli miejsca. Myślicie że jakby się zaczęł poród, to będzie za późno np na cesarkę?

reklama
Powodzenia dziewczyny! Jeszcze troszkę. 🥰
Mój to mały śpioszek. Troszkę nam mało przybierał na wadze przez 3tyg po porodzie, bo pił z piersi około 15min i potrafił spać 5godz. a nawet od 22-6 się zdarzało. Dlatego Pani pediatra kazała mi go budzić i karmić co 3godz. Przez to już się nauczył i sam się budzi na jedzonko. Mam troszkę mało pokarmu, więc po jakiś 30min od skończenia piersi się domaga i daje mu mm (mamy Bebilon Adwance 1).
Już nam przybrał na wadze i robi się mały bombus. Dziś kończy 5tygodni. ❤️🥰

Miłego dnia 😙

Do góry