reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Mi po cesarce zeszło tylko 6kg także jeszcze 9kg do powrotu do wagi sprzed ciąży. Brzuch mam jak w 6 miesiącu. Daje sobie spokojnie 3-6m na powrót formy. Mam nadzieje ze karmiąc piersią, uda mi się toJutro minie nam tydzień
Mała jest taka kochana, że mam ochotę ja zjeść .
Ja w pełni sił. Laktacja pełna parą tylko aż za mocno leci .
Już osiągnęłam was którą miałam przed ciaza.. A szkoda bo chciałam żeby coś zostało.
Adunia91
A u nas rozkręciła się laktacja Ci prawda sutki jeszcze bolą ale karmimy i w razie co to ściągamy pokarm laktatorem Wczoraj była położna z którą rodziliśmy i Franek w 5 dobie już odzyskał wagę urodzeniowa także jestem mega szczęśliwa A dzisiaj ma dzień że ciągle wisi na cycku, pewnie dlatego że chce mu się najzwyczajniej pić bo u nas 33 stopnie w cieniu ja też już trochę zmęczona ale czego się nie robi dla naszych krasnalkow Nie mogę uwierzyć że dzisiaj po północy już będzie tydzień
Mdła
Jakie szczęśliwe mamy Fajnie się Was czyta więc piszcie dużo!
Lipka to z czego Ty jeszcze zrzucać będziesz? Pamiętam, że wspominałaś że raczej filigranowa jesteś Ja stanęłam na ok. 14.5kg i nie spodziewam się takich błyskawicznych efektów ( było około 16... ale to mogła być woda ) Raczej jak Joanulka zakładam pół roku lekko
Spacerek zaliczony. Ale jednak żar dalej się leje z nieba. Po skurczach słuch zaginął Frustracja zaczyna zalewać powoli ,dotąd w miarę spokojnie działający , poziom emocjonalny Dalej boli, strzyka i napiera w dół a miałam się nastawiać na przenoszenie! Co tu dużo mówić- nieźle mi szło! Ale jak wszyscy znawcy tematu mówią że już tuż, tuż to szlag trafi wszystkie postanowienia i człowiek się nakręca nic to. Niech moc będzie z nami! I niech każdy dzień uczy nas pokory i cierpliwości, które przecież za chwilę będą niezbędne taki trening trochę
Lipka to z czego Ty jeszcze zrzucać będziesz? Pamiętam, że wspominałaś że raczej filigranowa jesteś Ja stanęłam na ok. 14.5kg i nie spodziewam się takich błyskawicznych efektów ( było około 16... ale to mogła być woda ) Raczej jak Joanulka zakładam pół roku lekko
Spacerek zaliczony. Ale jednak żar dalej się leje z nieba. Po skurczach słuch zaginął Frustracja zaczyna zalewać powoli ,dotąd w miarę spokojnie działający , poziom emocjonalny Dalej boli, strzyka i napiera w dół a miałam się nastawiać na przenoszenie! Co tu dużo mówić- nieźle mi szło! Ale jak wszyscy znawcy tematu mówią że już tuż, tuż to szlag trafi wszystkie postanowienia i człowiek się nakręca nic to. Niech moc będzie z nami! I niech każdy dzień uczy nas pokory i cierpliwości, które przecież za chwilę będą niezbędne taki trening trochę
Lipka
Nie wiem właśnie jak z tą waga będzie dalej.Jakie szczęśliwe mamy Fajnie się Was czyta więc piszcie dużo!
Spacerek zaliczony. Ale jednak żar dalej się leje z nieba. Po skurczach słuch zaginął Frustracja zaczyna zalewać powoli ,dotąd w miarę spokojnie działający , poziom emocjonalny Dalej boli, strzyka i napiera w dół a miałam się nastawiać na przenoszenie! Co tu dużo mówić- nieźle mi szło! Ale jak wszyscy znawcy tematu mówią że już tuż, tuż to szlag trafi wszystkie postanowienia i człowiek się nakręca nic to. Niech moc będzie z nami! I niech każdy dzień uczy nas pokory i cierpliwości, które przecież za chwilę będą niezbędne ✌ taki trening trochę
No ale apetyt mam po tym szpitalu mega. Tylko bym jadła.
Mdła
Lipka masz figurę teraz jak lalka Barbie z czasów mojego dzieciństwa! 90-60-90 to był chyba ten optymalny rozmiar grunt żebyś się dobrze czula!
A Julka jest do schrupania śliczna
Lipka
Haha no piersi jak nie moje. No ale pewnie jeszcze chwila i będą w normie.Lipka masz figurę teraz jak lalka Barbie z czasów mojego dzieciństwa! 90-60-90 to był chyba ten optymalny rozmiar grunt żebyś się dobrze czula!
MegBor
Lipka no wymiatasz!
Cudowne wasze maleństwa! Dobrze ze z laktacją każdej raczej idzie sprawnie ciekawe jak to będzie u mnie bo cycki na razie i bez bobasa bolą Zazdraszczam każdej z Was która już może tulić maleństwo Joanulka i ze tak śpi ładnie!
A z tymi żółtaczkami to No właśnie .. człowiek idzie do domu i wtedy może być różnie, dobrze Patrycja, że u Was wszystko ogarnięte w porę
Mdła to może zgramy się czasowo i pochwalimy pociechami
Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo jednak człowiek im bliżej wielkiego dnia to różne myśli po głowie chodzą niby dobrze wiedzieć kiedy to się wydrzy (bo CC), ale człowiekowi załącza się jakiś tryb w mózgu mielenia wszystkiego czy wytrzymam, czy pójdzie dobrze, czy potem dam radę, jak ja w ogóle dam radę itd!
Cudowne wasze maleństwa! Dobrze ze z laktacją każdej raczej idzie sprawnie ciekawe jak to będzie u mnie bo cycki na razie i bez bobasa bolą Zazdraszczam każdej z Was która już może tulić maleństwo Joanulka i ze tak śpi ładnie!
A z tymi żółtaczkami to No właśnie .. człowiek idzie do domu i wtedy może być różnie, dobrze Patrycja, że u Was wszystko ogarnięte w porę
Mdła to może zgramy się czasowo i pochwalimy pociechami
Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo jednak człowiek im bliżej wielkiego dnia to różne myśli po głowie chodzą niby dobrze wiedzieć kiedy to się wydrzy (bo CC), ale człowiekowi załącza się jakiś tryb w mózgu mielenia wszystkiego czy wytrzymam, czy pójdzie dobrze, czy potem dam radę, jak ja w ogóle dam radę itd!
Mystic87
Hej hej!!!
Moj Maly dzis skoczył miesiac!!!❤❤
Wyskoczyl mu już trądzik młodzieńczy
W poniedzialek mamy usg bioderek.
Smoczki przy butlach mamy najmniejsze a i tak jak je to mu sie bokiem buzi wylewa i to moj jedyny problem. Wydoi np 100ml i noe wiem ile wypil a ile zostalo boczkiem wylane na pieluche??? Ważne ze tyje a z czasem sie nauczy ???
Moj Maly dzis skoczył miesiac!!!❤❤
Wyskoczyl mu już trądzik młodzieńczy
W poniedzialek mamy usg bioderek.
Smoczki przy butlach mamy najmniejsze a i tak jak je to mu sie bokiem buzi wylewa i to moj jedyny problem. Wydoi np 100ml i noe wiem ile wypil a ile zostalo boczkiem wylane na pieluche??? Ważne ze tyje a z czasem sie nauczy ???
reklama
Suzie_suzanna