reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja tak samo. Chyba to już jakieś hormony nami sterują. Gniazdo musi być ogarnięte :)

Ja to dziewczyny mam te dwa małe psy, dwa koty i bernardyna. Także ....😀 wyzywam na te kłaki, narzekam ale kocham je ogromnie. Teraz gdy mieszkam w domku i mam ogród to Trochę jest lżej bo większość czasu zwierzyniec jest na dworzu :)

reklama
No ja mam 2 psy i kota takze tez mam jeszcze większą schizę i jeżdżę na mopie i zbieram kłaczory z podłogi 😁 Ale nie wyobrażam sobie domu bez zwierzaków 🐈🐕 Teraz jak lekarz powiedział że młody się nie pcha na świat to już w ogóle wyszorowałabym wszystko szczoteczką do zębów 🤦‍♀️
Myślę żeby kupić sobie w prezencie jakiegoś irobota który trochę mi pomoże z tym kłakami. Podobno są specjalne dla tych co mają zwierzęta.

Tez polecam irobota :) na psie kłaki jak znalazł 😅👍🏻 Moja suni to cały rok chyba gubi tak samo 😅
Ja też w ferworze porządków od kilku dni 🥴 więc to chyba faktycznie - totalne ogarnianie gniazda przed 👶🏻🤞🏻🔥 czymś zająć się trzeba :)
Do tego na netflixsie obejrzałam już chyba wszystko co było 😂

A czy irobot przejeżdża przez progi? Bo niestety u nas w mieszkaniu przed każdym pomieszczeniem są takie 2cm progi i nie wiem czy on tego nie odczyta jako przeszkodę 🤔
Ja jeszcze dzisiaj ogarnęłam w szafach i na oddanie poszły 2 wory ciuchów 💪 nigdy takiego porządku na półkach nie miałam 😂

A czy irobot przejeżdża przez progi? Bo niestety u nas w mieszkaniu przed każdym pomieszczeniem są takie 2cm progi i nie wiem czy on tego nie odczyta jako przeszkodę 🤔
Ja jeszcze dzisiaj ogarnęłam w szafach i na oddanie poszły 2 wory ciuchów 💪 nigdy takiego porządku na półkach nie miałam 😂
Nie mam pojęcia czy przez tak wysokie przejedzie 🧐 ja nie mam progów tylko listwy między płytkami a wykładzina.

Niestety ale raczej nie.. będzie widział to jako przeszkodę i odbije się od niej.
Czasem tez jak wjedzie na jakiś dywan/ wykładzinę to może odmówić współpracy. My tak mamy w sypialni - kawałek wykładziny koło lozka na który jak wjeżdża to koniec i karze się stamtąd zabrać 😅

Dzień dobry.
Witam się póki goście jeszcze śpią 🤷🏼‍♀️ że niby ja taki ranny ptaszek 🕊️ aż się wierzyć nie chce 😅
Też chcę sobie podarować odrobinę luksusu i zakupić iRobota. Bo ja nie znoszę dźwięku i zapachu odkurzacza 🙈 każdy ma jakiegoś bzika 🤷🏼‍♀️😂🤷🏼‍♀️ no i jak Was czytam to chyba się szybciej słyszę. Wydajecie się być zadowolone 😉 a i progów wielkich nie ma u nas ✌️😜

Tak się bałam że przyjadą goście a ja nie będę mogła 3 kroków zrobić znowu... Ale na razie czuję się super 👍 więc oby tak dalej 😉

reklama
Ja miałam wczoraj gość i i dziś kolejnych ale tylko teściów ;). Wczoraj synek poszedł do mojej mamy na noc A my z mężem pojechaliśmy wieczorem nad jezioro posiedzieć sobie. Bo wczoraj mieliśmy też święto 😍😀 6 lat temu mąż mi się oświadczył. 😃
20200725_201511.jpg

Do góry