reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ale że jak kawą? Bo ja walczę z masażem i nie kocham go za bardzo... 🙆🏼‍♀️ Więc chętnie coś położę i poczekam 😁 Z fusami też nie będzie problemu 👍😉👍

reklama
Dokładnie tak 😂 trzeba się zaopatrzyć w fusiastą kawę 😂 już widzę mine mojego męża jak tak będę leżeć z ta kawą😂 nie dość, że już sobie okłady z kory dębu robiłam na hemoroidy to teraz kawa 😂😂😂
Ale jeśli ma pomoc to leżymy 💪🏻

"Kilka tygodni przed porodem można robić ciepłe okłady na krocze z mocnego naparu kawy (okład trzyma się około 20 minut)."
Z internetów.
Ciężkie jest życie ciężarnej na finiszu 😂😂😂 tu pomasuj, tam okładaj, wypij... nie forsuje się! Pozostawaj jednak w ruchu. 😵
No to ja teraz mam 🙈😵🙈
Kwas foliowy
Żelazo
Magnez
Herbatkę z liści malin
Masaż krocza
Nasiadówka nad kwiatami polnymi
i od teraz jeszcze okłady z kawy
😂😂😂😱😂😂😂

Jeszcze chcę rodzić w wodzie. Więc jeżeli popękam to... 🤬🤬🤬 A jak nie popękam to nie będę wiedziała dzięki czemu 😂😂😂

Edit: smarowania antyrozstèpowe! Zapomniałam 😅

Ostatnia edycja:
Ja też żelazo, magnez, Wit D
Pije herbatkę z żurawiną :D profilaktycznie na pęcherz.
Od dziś zaczynam okłady z kawy aczkolwiek uważam, ze u mnie już za późno i nie będzie tego efektu.. no ale ważne że w głowie będę miała tą myśl że robiłam okłady więc musi być dobrze 😀.
No a teraz właśnie robię rogale drożdżowe i pizzę.
Umylam trzy okna w tym wielkie tarasowe. 😀 domek lśni, podłogi umyte. No i jestem zadowolona 😀. A wieczorem będe się nakręcała że to już!
Zawsze lubiłam sprzątać, a dokładniej lubię mieć czysto w domu. A teraz to już w ogóle jest jakaś schiza na to sprzątanie. Takie mam poczucie że zanim pojadę do szpitala chce żeby było idealnie w domu. Chociaż wiem, że jak mnie nie będzie to mąż ogarnie ale wiecie ja to robię lepiej 🤭😀.
A panienki tylko chodzą za mną zamiast coś pomóc 🐶🐶
20200725_134131.jpg

No ja mam 2 psy i kota takze tez mam jeszcze większą schizę i jeżdżę na mopie i zbieram kłaczory z podłogi 😁 Ale nie wyobrażam sobie domu bez zwierzaków 🐈🐕 Teraz jak lekarz powiedział że młody się nie pcha na świat to już w ogóle wyszorowałabym wszystko szczoteczką do zębów 🤦‍♀️

reklama
Do góry