Moja szyjka tez zaczęła się skracać, w 27 tc miała 3 cm, dostałam luteinę, nospe i magnez i po dwóch tygodniach okazało się ze nie skróciła się na razie więcej. U mnie z bliźniakami poród i tak będzie pewnie w okolicach 36 tygodnia ale obym do tego czasu wytrzymała.Dziewczyny pożyczcie mi od każdej chociaż po pół centymetra tych twardych szyjek
Ja mam jutro wizyte i ciekawe co z moimi wrotami??? Otwarly sie bardziej czy trzymają zawiasy ??
A jeszcze znalazlam wczoraj swoje wymiary miednicy z poprzedniego porodu. Wiem ze to się może zmienić ale Mam pytanie do tych, ktore naturalnie urodzily.
Mialyscie swoje wymiary w skali normy czy delikatnie zanizone i udalo.wam sie urodzic??
Moje to:
Miedzykolcowy 24 (25-26)
Miedzygrzebieniowy 28 (28-29)
Sprężna 18 ( 20-21)
Mlody nie wstawił głowy idealnie ale nie wiem czy to kwestia wymiarow czy jego ulozenia.
Jutro obgadam to z dr.
Ale może któraś z Was cos napisze?????
reklama
Mdła
Fanka BB :)
Mystic bierz! Ja schizuję ciągle że przenoszę i będą wywoływać Już wczorajsze spotkanie z położną przebiegło pod temat: kiedy wywołują, jak i jak to wpływa na możliwość porodu w wodzie. Więc chętnie odstąpię to pół centymetra!
Adunia i po to są te położne właśnie! Żeby dać nam poczucie że ktoś jeszcze jest po Twojej stronie...i do tego się ZNA! Mnie położna jeszcze wczoraj zbadała. Zawołałyśmy też moje córki żeby mogły posłuchać serduszka. Przez taki przenośny KTG. Ale się młoda cieszyła od razu się pochwaliła ojcu, że ona słyszała a on jeszcze nie
Megan to trzymam kciuki za minimum 36 TC! Dawaj znaki nam tutaj jak się macie wszyscy!
Adunia i po to są te położne właśnie! Żeby dać nam poczucie że ktoś jeszcze jest po Twojej stronie...i do tego się ZNA! Mnie położna jeszcze wczoraj zbadała. Zawołałyśmy też moje córki żeby mogły posłuchać serduszka. Przez taki przenośny KTG. Ale się młoda cieszyła od razu się pochwaliła ojcu, że ona słyszała a on jeszcze nie
Megan to trzymam kciuki za minimum 36 TC! Dawaj znaki nam tutaj jak się macie wszyscy!
Ostatnia edycja:
Mystic87
Dasz rade!!!! Ja mialam 3tyg temu rozwarcie zew na pół opuszka wielkiego palucha mojego doktorka a reszta szyjki zamknietej miala 2,7 cm.Moja szyjka tez zaczęła się skracać, w 27 tc miała 3 cm, dostałam luteinę, nospe i magnez i po dwóch tygodniach okazało się ze nie skróciła się na razie więcej. U mnie z bliźniakami poród i tak będzie pewnie w okolicach 36 tygodnia ale obym do tego czasu wytrzymała.
Damy rade. Ja juz mam środek 35tyg a Ty?
Mystic87
Mdła ja bym chciala przenieść bo juz mam plan ze nie zgadzam sie na oksy (jestem po cc) i robia mi drugie cc. Dr mowil ze wtedy by bylo. A jak natural sie zacznie to wątpię zeby moje biadolenie o cc ktos zrobil poza moim dr.Mystic bierz! Ja schizuję ciągle że przenoszę i będą wywoływać Już wczorajsze spotkanie z położną przebiegło pod temat: kiedy wywołują, jak i jak to wpływa na możliwość porodu w wodzie. Więc chętnie odstąpię to pół centymetra!
Adunia i po to są te położne właśnie! Żeby dać nam poczucie że ktoś jeszcze jest po Twojej stronie...i do tego się ZNA! Mnie położna jeszcze wczoraj zbadała. Zawołałyśmy też moje vozi mogły posłuchać serduszka. Przez taki przenośny KTG. Ale się młoda cieszyła od razu się pochwaliła ojcu, że ona słyszała a on jeszcze nie
Łoj dziewczyny juz sie nie moge doczekac sierpnia jak bedziemy tu zdjecia naszych zuchów wklejac
Mystic87
Dasz rade na bank!!! Bedziemy za Ciebie trzymac kciuki a z takim wsparciem to hoho jak slonica bedziesz dlugo chodzila w 3paku hehNo ja dopiero zaczęłam 30 tydzień i każdy dzień jest na wagę złota, maluszki tydzień temu ważyły 1080g i 1230g wiec gigantami się są i psuje żeby jeszcze trochę posiedziały
Nic sie nie stresuj!!!!
Masz juz wybrane imiona??
Oczekujaca123
Przyszłe mamusie, mam na sprzedaż monitory oddechu babysense5. Cena 150zl za szt. Przy zakupie dwóch cena do negocjacji
Lipka
O jej to ja 34 tydzień ale moja córka ma 2400g. To więcej niż twoje dwa serducha. Boję się :ONo ja dopiero zaczęłam 30 tydzień i każdy dzień jest na wagę złota, maluszki tydzień temu ważyły 1080g i 1230g wiec gigantami się są i psuje żeby jeszcze trochę posiedziały
Lipka
A dla mnie niech lipiec trwa i trwa. nie jestem gotowa psychicznie.Mdła ja bym chciala przenieść bo juz mam plan ze nie zgadzam sie na oksy (jestem po cc) i robia mi drugie cc. Dr mowil ze wtedy by bylo. A jak natural sie zacznie to wątpię zeby moje biadolenie o cc ktos zrobil poza moim dr.
Łoj dziewczyny juz sie nie moge doczekac sierpnia jak bedziemy tu zdjecia naszych zuchów wklejac
reklama
Mystic87
A dlaczego????A dla mnie niech lipiec trwa i trwa. nie jestem gotowa psychicznie.