reklama
Suzie_suzanna
Fanka BB :)
Dzień dobry ja kończę 25 tydzień w czwartek
Jutro mam zamiar iść na krzywą
O dziwo dzisiaj noc przespana ! Chociaż nie obyło się bez budzenia, bo a to jedna strona boli a to druga, normalnie jak u starszej pani
Jutro mam zamiar iść na krzywą
O dziwo dzisiaj noc przespana ! Chociaż nie obyło się bez budzenia, bo a to jedna strona boli a to druga, normalnie jak u starszej pani
MegBor
No ślicznie dziewczyny! Ja przez pierwszy trymestr schudłam 3kg wiec dopiero niedawno nadrobiłam to co zrzuciłam + 2kg. Wiec całościowo jakby 5kg Ale mały rośnie wiec jest Ok
Kończę 24 tydzień w czwartek swoją drogą co aplikacja ciążowa to tydzień 24 lub 25 zależy jak patrzeć
Miłego!
Kończę 24 tydzień w czwartek swoją drogą co aplikacja ciążowa to tydzień 24 lub 25 zależy jak patrzeć
Miłego!
Załączniki
Mdła
Piękne mamy z pięknymi brzuszkami! To i ja się pokażę...a co!
99 dni do terminu 9 kg na plusie w pasie 89... gdzie ja pakuję te kilogramy niby jakieś boczki są ale żeby aż na wagę złota?
Pojutrze odwiedzi mnie położna. Muszę sobie zapisać "pytania do eksperta". Jak teraz przebiega poród i opieka okołoporodowa? Słyszałam, że w tej chwili z mężem mogę rodzić. Ale już odwiedzać by mnie w tej chwili nikt nie mógł. Za to jak wszystko przebiega prawidłowo to po 4-6 godz. wypuszczają do domu całą rodzinę. Ale co z pierwszej ręki to z pierwszej ręki.
99 dni do terminu 9 kg na plusie w pasie 89... gdzie ja pakuję te kilogramy niby jakieś boczki są ale żeby aż na wagę złota?
Pojutrze odwiedzi mnie położna. Muszę sobie zapisać "pytania do eksperta". Jak teraz przebiega poród i opieka okołoporodowa? Słyszałam, że w tej chwili z mężem mogę rodzić. Ale już odwiedzać by mnie w tej chwili nikt nie mógł. Za to jak wszystko przebiega prawidłowo to po 4-6 godz. wypuszczają do domu całą rodzinę. Ale co z pierwszej ręki to z pierwszej ręki.
Mystic87
Dziewczyny bylam u dr. Z malym wszystko w porządku przeszlo kg wazy ale mi sie szyjka zaczela rozdziawiac jestem w srodku 29 tyg. Twarda, ma 2,7 cm . W 10 tyg sie z 3,3 skrocila. Niby moj dr sie nie martwi bo mowi ze na jego oko ok. Donosilam pierwsza ciaze to i ta donosze. Wtedy mialam duzo twardnien brzucha i zlezalam bardzo duzo. Teraz mniej poki co sie stawia . Wtedy badal mnie tylko na fotelu i bylo twarde. A w tej ciazy go molestuje o usg na kazdej wizycie. Lutke dostalam i magnez. Mam sie oszczedzac. Eh czulam ze i w tej ciazy idealnie nie bedzie
annas853
Ja mam dzisiaj studniówkę. Tak szybko ten czas leci. Coraz więcej z wyprawki kupione. Tylko zostalo wszystko poprac i poprasować ale to tak na początku czerwca planuje.
@Mystic87 ja mam szyjkę 3cm i też mi karze jak najwięcej leżeć i najlepiej nic nie robić. Ale luteiny nie biorę tylko magnez bo brzuch twardnieje
@Mystic87 ja mam szyjkę 3cm i też mi karze jak najwięcej leżeć i najlepiej nic nie robić. Ale luteiny nie biorę tylko magnez bo brzuch twardnieje
Mystic87
Mnie tak twardnial okropnie w poprzedniej ciazy nawet od 20 do 30 razy dziennie. Ale widzisz nie wiem jak to sie stalo ze wtedy nie mierzylismy jej??? A liczysz te skurcze?Ja mam dzisiaj studniówkę. Tak szybko ten czas leci. Coraz więcej z wyprawki kupione. Tylko zostalo wszystko poprac i poprasować ale to tak na początku czerwca planuje.
Zobacz załącznik 1118913
reklama
Lipka
Ale że jak po 4-6h po porodzie wypuszczają do domu??? Bo już nie wiem o czym czytamPiękne mamy z pięknymi brzuszkami! To i ja się pokażę...a co!
Zobacz załącznik 1118892