reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja od zawsze ranny ptaszek ale nie aż taki 😜
@Mdła daj koniecznie jutro znać jak będziesz po wizycie. ✊🏼✊🏼 Za to żeby usg się odbyło

reklama
O coś na temat snu. Screenshot_20200507-130404_Preglife.jpg Screenshot_20200507-130350_Preglife.jpg

@Lipka piekny brzuszek i dzieciątko ! 😍😊

ja mam taką nadzieję, że chociaż na chwile zobaczę mojego synka w 3/4d... będę prosić moją ginekolog 🙏🏻 Może da się przekonać 😅
Pewnie jakbym miała sprzęt w domu to codziennie bym podglądała mojego szkraba co tam robi 😬

Dziewczyny!!! U mnie w szpitalu korona szaleje i juz 4 oddziały zamkniete!!!! Boje sie ze jakby nie daj Boże coś by sie dzialo to gdzie ja sie podzieje?????? Z obcym personelem na obcym szpitalu bez nikogo znajomego😫 jescze moj dr narażony. O matko! Co to bedzie??? Od rana biadolenie na forum😏

A u mnie w mieście wcale nie ma porodówki. Więc tak czy siak będę miała jakis nieznajomy szpital, gdzie nikogo nie znam :)

reklama
Do góry