Machiatta
Fanka BB :)
To, że napisałam o dyrekcji dla mnie nie jest żadną prywatną informacją. W życiu nie posunęła bym się do czegoś takiego by pisać tu o kimś kogo nie znam, o jego problemach czy czymkolwiek innym. To, że się zawiodlyscie na innych nie oznacza,że każdy jest trollem czy byłym mężem. Zresztą sama udostępniłam w dużej mierze sporo informacji o sobie na prywatnym forum mając nadzieję,że nabierzecie trochę zaufania.A pisanie z pretensjami do Gabi to już było całkiem ok? I nie zapominaj, że kiedyś każda z nas była jedną z Was i nie robiła dymu z powodu tego, że dołączyła później. Szanujmy się nawzajem, każda może przeczytać co zostało napisane, bo nikt nie kasuje swoich postów.
Poza tym jak będziesz miała ochotę i przeczytasz wątek prywatny to zrozumiesz dlaczego z marszu nie przyjmowane są osoby, które dopiero co zawitały, bo już zdarzało się, ktoś był trolem, albo byłym mężem, który wynosił informacje i prześladował.
Chrońmy swoją prywatność.
Napisałam na prywatnym, że rozumiem, że będzie Wam ciężko, ale nie zapominajcie, że to działa w dwie strony i my też musimy Was poznać.
Myślę, że od teraz każda będzie podchodziła z pewną dozą wyrozumiałości.
Nikt nie miał pretensji do Gabi! Sama napisałam,że wiem,że to nie zależy od niej, parę dni wcześniej. I na pewno nie pisałam na priv do niej czy nawet tu , że tak to jej wina bo nie mam dostępu do prywatnego forum.
Zresztą... Mi już się brzuch stawia , nerwuje się a nie mogę. Więc po prostu chciałam zamknąć temat i tyle. Uważam , że wina nigdy nie leży po jednej stronie.