reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ja nie miałam. Uszyłam sobie za to poduszkę do karmienia i u mnie się nie sprawdziła, nie wiem jak z tą poduszą do spania. Dużo osób chwali.Ja zasypiam na brzuchu, a teraz to już mało wygodne, więc się kręcę z prawa na lewą...myślę o zakupie tej poduszki ciazowej, 100 to nie majątek, A ponoć poprawia komfort snu...mialyscie cos takiego?
siwsoooonek
Cześć, jestem tu nowa Nigdy nie udzielałam się na żadnym forum, wiec stwierdziłam że spróbuję. Obecnie 10tc5d - objawy mega senność takto wszystko w porządku )
olaaa7
Witaj Ja właśnie siedzę i zasypiam, masakra.Cześć, jestem tu nowa Nigdy nie udzielałam się na żadnym forum, wiec stwierdziłam że spróbuję. Obecnie 10tc5d - objawy mega senność takto wszystko w porządku )
siwsoooonek
Ja w pracy i również zasypiam na siedzącoWitaj Ja właśnie siedzę i zasypiam, masakra.
Sierpień2020
Zaangażowana w BB
Ja mdłości i wymioty od początku do 8 tygodnia obecnie 10 i też miewam mdłości ale już nie takie intensywneJa też się boję kichac, jakby coś mnie wtedy rozrywało. A z objawów to mdłości bez wymiotów, senność i częste sikanie. Mdłości miałam od 7 tyg. dosyć intensywne ale teraz już coraz rzadziej, mam nadzieję że już się kończą.
Bagi
Witamy serdecznieCześć, jestem tu nowa Nigdy nie udzielałam się na żadnym forum, wiec stwierdziłam że spróbuję. Obecnie 10tc5d - objawy mega senność takto wszystko w porządku )
aaanataliaaaa
Witaj Ja właśnie siedzę i zasypiam, masakra.
Cześć no to prawie równo mamy termin
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Dzień dobry Siostry. Witam się przy piąteczku i w 14+0. Od rana piorę, sprzątam, gotuję.. i żrę
reklama
olaaa7
To i tak szacun, bo ja siedzę w pracy, coś udaje że robię i standardowo żrę.Dzień dobry Siostry. Witam się przy piąteczku i w 14+0. Od rana piorę, sprzątam, gotuję.. i żrę