reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witaj! Mamy podobny termin porodu[emoji6]Trzymam kciuki by w tej ciąży wszystko szło gładko[emoji8]

A ja na początku każdej swojej ciąży mam migreny. Aż się wyć chce, oby tylko się już nie powtarzały bo ból jest straszny[emoji53]
Współczuję :/ ja za to się męczę z mdłościami i wymiotami.... Ciężko cokolwiek zrobić w ciągu dnia i normalnie funkcjonować. A żadne imbiry mi nie pomagają...

reklama
Współczuję :/ ja za to się męczę z mdłościami i wymiotami.... Ciężko cokolwiek zrobić w ciągu dnia i normalnie funkcjonować. A żadne imbiry mi nie pomagają...
Oby minęło z pierwszym trymestrem[emoji4]U mnie przynajmniej póki co mdłości są jeszcze na znośnym poziomie, ale pewnie jeszcze się nasilą[emoji6]

Hej dziewczyny 🙂 jak minela sobota?
My od rana z mezem na zakupach pozniej sprzatanie a na obiad pojechalismy do knajpy bo nam sie nie chcialo gotowac 😜 pierwszy raz od tygodnia tknelam mięso 🙂 jak wrocilismy cos mnie ciagnelo po prawej stronie w dole brzucha wiec sie polozylam i zasnelam na 2h. Teraz dochodze do siebie i powoli bede corke klasc spac.
Witaj @Paula919191 😁 trzymam mocno kciuki!

Mnie średnio dzień mija. Od piątku chodzę na studia, jutro kolokwium. Mam dosyć nauki. Jestem wyczerpana [emoji79]

Te moje mdłości to jakaś masakra tak mnie szarpie dziś nawet na mieście na ulicy o mało co nie wymiotowalam dobrze że miałam migdały ze sobą bo bym musiała do jakiego kosza wymiotować.

@Anestia robisz licencjat czy juz mgr?
Ja mgr rzucilam rok temu bo mnie teoria wkur*iala na maxa i stwoerdzialam ze wole z corka sie pobawic w tym czasie wiec poki co nie mam 🤦🏼‍♀️😂 ale robie kursy a to jesli chodzi o wiedze to to samo a praktyczna czesc a nie bzdury byle godziny zapelnic 😂

reklama
Mnie średnio dzień mija. Od piątku chodzę na studia, jutro kolokwium. Mam dosyć nauki. Jestem wyczerpana [emoji79]

Kochana ja tez dziś od rana na uczelni i jutro to samo.. jestem taka zmęczona.
W mandarynkach czułam oliwę dosłownie 🤯[emoji23] i cały dzień marzyłam o kanapce z pasztetem z ogórkiem kiszonym 🤣

Do góry