reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Cudowne wieściI już po wizycie. Wszystko ok. Serduszko pięknie bije z usg 7t+2d
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Oj czekanie to okrutna sprawa, szczególnie teraz, kiedy chciałoby się siedzieć wszystko na bieżącoJa mam wizytę dopiero 30 stycznia, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu [emoji1787]
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja po 1 usg, a w piatek wizyta u ginekolog u ktorej chce prowadzić ciaze to bedzie 7+5 i juz stress łapie czy wszystko ok i czy torbiel sie zmniejsza.... Daje znac o sobie czasem ten jajnik niestety.
U mnie to samo!
Zrobiłam dwa testy w domu, później grzecznie czekałam do 6tc i wybrałam się do lekarza po skierowanie na pierwsze badania lab.
Pierwsze usg mam w ten piątek, to będzie 7+3tc
Przeżyłam ten czas o wiele wiele spokojniej niż przy pierwszej ciąży!
Nataliag339
Fanka BB :)
Ja mam wizytę jutro o 15.45 I już mam stresa. A moje mdłości zamieniły się w wieczorne. Przed chwilą w pracy kroiłam pani mielonkę i myślałam że już będę musiała uciekać do kibelka A potem poczułam jej perfumy. Ło matko.
SierraP
Słuchajcie, mam pytanie dotyczące badań krwi. Chodzę do ginekologa prywatnie i dostałam skierowanie na badania, sprawdziłam cennik z luxmedzie i wyszła astronomiczna kwota. Nie mogę znaleźć cennika przychodzi NFZ w internecie. W ogóle moja lista badań:
Grupa krwi
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza igG
Toksoplazmoza iGM
Różyczka igG
Różyczka igM
Na różyczkę byłam szczepiona, to w ogóle nie wiem po co, a te weneryczne strasznie drogie, tak że za te badania cennik Luxmedu mówi 617zl
Dostanę od internisty skierowanie na któreś z tych badań? Gdzie zrobić płatne? Pomocy
Grupa krwi
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza igG
Toksoplazmoza iGM
Różyczka igG
Różyczka igM
Na różyczkę byłam szczepiona, to w ogóle nie wiem po co, a te weneryczne strasznie drogie, tak że za te badania cennik Luxmedu mówi 617zl
Dostanę od internisty skierowanie na któreś z tych badań? Gdzie zrobić płatne? Pomocy
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie dostałaś skierowania na NFZ? Ja też chodzę prywatnie ale lekarz wypisał mi skierowanie na badania na NFZ, bo to się nam po prostu należy. Nie jestem natomiast pewna, czy skierowanie wypisze lekarz pierwszego kontaktu przeciwciała oznacza się tak czy siak, też byłam szczepiona na różyczkę, a nawet ją przechodziłam, ale musiałam zrobić.Słuchajcie, mam pytanie dotyczące badań krwi. Chodzę do ginekologa prywatnie i dostałam skierowanie na badania, sprawdziłam cennik z luxmedzie i wyszła astronomiczna kwota. Nie mogę znaleźć cennika przychodzi NFZ w internecie. W ogóle moja lista badań:
Grupa krwi
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza igG
Toksoplazmoza iGM
Różyczka igG
Różyczka igM
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A Luxmed jest drogi, ja bym szukała chyba w placówkach bezpośrednich labo, Synevo albo DiagnostykaSłuchajcie, mam pytanie dotyczące badań krwi. Chodzę do ginekologa prywatnie i dostałam skierowanie na badania, sprawdziłam cennik z luxmedzie i wyszła astronomiczna kwota. Nie mogę znaleźć cennika przychodzi NFZ w internecie. W ogóle moja lista badań:
Grupa krwi
Morfologia
Mocz
WR
HIV
HCV
TSH
Glukoza
Toksoplazmoza igG
Toksoplazmoza iGM
Różyczka igG
Różyczka igM
Avisia
To ja chwile po tobie 16.20Ja mam wizytę jutro o 15.45 I już mam stresa. A moje mdłości zamieniły się w wieczorne. Przed chwilą w pracy kroiłam pani mielonkę i myślałam że już będę musiała uciekać do kibelka A potem poczułam jej perfumy. Ło matko.
Trzymam za wszystkie kciuki oby się już szybko I trymestr skończył i wszystkie serduszka mocno biły
A wszystkie sierpniowe straty szybko znowu zaskoczyły w zdrowe silne ciąże
reklama
Violcia55
Witam wszystkich [emoji4] założyłam ten wątek i się więcej nie odezwałam . Nie mogłam się zalogować a reset hasła nie przychodził ma mail i się chwilowo poddałam . Teraz zainstalowalam aplikacje i zobaczymy jak to wszystko działa w aplikacji [emoji4] wiec tak z OM termin wychodzi mi na 26.07 ale z usg wynika ze ciąża jest o2 tyg młodsza ... czyli jestem aktualnie w 9 tyg ciazy, jestem już mama 2 córek 6 i 2 lata i spodziewam się bliźniąt dwuowodniowych . Pozdrawiam wszystkie Sierpniowki [emoji4]