reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny błagam o odpowiedź czy któraś z was tez tak miała, że ustapiły wszystkie objawy ciąży ? Piersi mialam ogromne i caly czas mnie bolaly od kilku dni jakby wszystko przestało. Piersi zmalaly i wg nie bolą i czuje taką pustkę straszną jakby juz bylo po wszystkim.. gina mam za 2 dni i wychodze ze zmysłów już..

Dziewczyny błagam o odpowiedź czy któraś z was tez tak miała, że ustapiły wszystkie objawy ciąży ? Piersi mialam ogromne i caly czas mnie bolaly od kilku dni jakby wszystko przestało. Piersi zmalaly i wg nie bolą i czuje taką pustkę straszną jakby juz bylo po wszystkim.. gina mam za 2 dni i wychodze ze zmysłów już..
My kobiety w ciąży już chyba tak mamy. Są objawy - źle. Nie ma objawów- też źle. Ciesz się że czujesz się lepiej! Znam kobiety, które od początku ciąży czuły się rewelacyjnie, a o takich objawach jak mdłości czy ból piersi czytały tylko w książkach :) wszystko będzie dobrze i nie potrzebnie się nie stresuj! Ja też od jakiś dwóch dni nie czuje swoich mdłości, z którymi się już nawet zżyłam. I nie martwię się, a cieszę i nadrabiam jedzonko, które przez tyle dni mnie omijało :) głowa do góry :)

Ja jestem prawie bezobjawowa :p tylko piersi dają o sobie znać, czasem. Raz bolą, raz nie bolą. Raz są bardziej wrażliwe, raz mniej. Czasem dwa dni nie dają o sobie znać kompletnie nic...
Jeśli nie krwawisz, brzuch Cię nie boli, to myślę, że spokojnie zaczekaj na wizytę u gina. Po badaniu wszystkiego się dowiesz :) Nie ma co na siłę się denerwować.
Też jestem po poronieniu we wrześniu 2019 i rozumiem Twoje obawy, ale głowa do góry :)

Miałam tak niedawno. Przez dwa dni Zero bolu piersi, ktore rowniez jakby odpuchly, a wczesniej nie moglam dotknac, zero ciągniecia w podbrzuszu brak mdlosci. To bylo w tyg przed wizyta... Za chwile objawy wrocily ze zdwojona siła. Chociaz teraz znow sie uspokoilo z czego sie ciesze bo moge normalnie jesc [emoji5]

Cześć dziewczyny, ja dopiero wstałam. Mogłabym spać i spać... [emoji28]
Miałam dzisiaj koszmar. Śniło mi się, że siedziałam w salonie aż nagle zaczęłam krwawić [emoji24] Na szczęście nic takiego się nie stało w rzeczywistości, ale obudziłam się zlana potami [emoji3525]

reklama
Dzień dobry Dziewczęta, witam się przy wtorku. Mdłości w nocy znowu miałam 🙈
@Anestia ja też mam niezłe koszmary, ale raczej niezwiązane z ciążą. Za to takie, że budzę się spocona niczym prosię i już nie mogę zasnąć 😭

Do góry