Mniaaam. Poproszę troszkę na wynos [emoji1786][emoji2956]Zrobiłam rosołek i ziemniaki z siekanymi kotlecikami do tego buraczki i jest obiadek [emoji6]
reklama
Klara28
Fanka BB :)
Spoczko nie ma problemu [emoji16][emoji106]
Mniaaam. Poproszę troszkę na wynos [emoji1786][emoji2956]
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
A jaki masz przepis? Mam straszną ochotę na słodkie, zrobiłam sobie kakao ale to mnie nie satysfakcjonuje do końcaNaszło mnie na wafla takiego domowego i mam zamiar zrobić mam na niego super przepis [emoji16] a tylek niech rośnie [emoji23]
Oczywiście podzielę się chili i zaraz będę mieć zupkę warzywną dla córki to też mogę dac [emoji14]Zrobiłam rosołek i ziemniaki z siekanymi kotlecikami do tego buraczki i jest obiadek [emoji6]
Klara28
Nie odmówię [emoji16][emoji3590]
Oczywiście podzielę się chili i zaraz będę mieć zupkę warzywną dla córki to też mogę dac [emoji14]
Klara28
Podeślę Ci tylko przepisze bo mi mama wysłała zdjęcie przepisu i nie wiem czy byś się odczytała [emoji6] ja słodkie ostatnio pochłaniam jak świnka [emoji33]
A jaki masz przepis? Mam straszną ochotę na słodkie, zrobiłam sobie kakao ale to mnie nie satysfakcjonuje do końca [emoji51]
Meg17
Sorki, ale pracuje, mam małe dziecko, masę obowiązków i innych zajęć. Ledwo nadążam czytać, staram się coś napisać, jeśli oczywiście mam coś do powiedzenia. Czy to znaczy, ze mam co chwile siedzieć na telefonie zaniedbując wszystko inne, żeby tylko się udzielać, niekoniecznie mając coś ciekawego do powiedzenia?!Nie chcę dodawać nowych kont z trzema postami, po to jest otwarty wątek żeby się uaktywniać. Owszem, będzie sprzątane w zamkniętym na bieżąco.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie pieklimy się, tak to działa na każdym zamkniętym. Nieaktywne osoby są usuwane.Sorki, ale pracuje, mam małe dziecko, masę obowiązków i innych zajęć. Ledwo nadążam czytać, staram się coś napisać, jeśli oczywiście mam coś do powiedzenia. Czy to znaczy, ze mam co chwile siedzieć na telefonie zaniedbując wszystko inne, żeby tylko się udzielać, niekoniecznie mając coś ciekawego do powiedzenia?!
reklama