reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jezu dziewczyny ile wy produkujecie. Pospalam do 11a tu tyle naskrobane. Cholera musze. Zacząć sie kłaść wcześniej bo od przyszłego tyg do pracy... O losie tak mi sie nie chce. Masakra.
Kurcze martwi mnie ta torbiel, naczytalam sie w necie i kedne maja do konca ciazy, drugim sie wchłania. Mam nadzieje ze tylko nie peknie bo to podobno duży bol

Dziewczynki pytanie mam, bierzecie jakieś witaminki? Mi moja ginekolog przepisała Pregna Plus i jestem ciekawa jakie Wy przyjmujecie [emoji4] Jeśli pytanie już było to przepraszam za powtórkę :)

Dziewczynki pytanie mam, bierzecie jakieś witaminki? Mi moja ginekolog przepisała Pregna Plus i jestem ciekawa jakie Wy przyjmujecie [emoji4] Jeśli pytanie już było to przepraszam za powtórkę :)
Ja biorę Prenatal Uno i po skończeniu mam wskoczyć na Duo. Wcześniej MamaDHA Premium plus, wydaje mi się, że większość suplementów dla kobiet w ciąży ma podobne składy i nie ma między nimi większej różnicy. Mi lekarz zalecił Prenatal to się tego trzymam 💪

@Onaa.86 daj znać koniecznie po wizycie 👍

reklama
Do góry