budkaa
Fanka BB :)
O ja to samo a zabieram sie za to jak pies do jeża ale kiedyś muszęA dokładnie jesZcze badania muszę zrobić a jest ich multum :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O ja to samo a zabieram sie za to jak pies do jeża ale kiedyś muszęA dokładnie jesZcze badania muszę zrobić a jest ich multum :/
Spokojnie może rzeczywiście ciąża młodsza A może słaby sprzęt? Kazał ci robić jakieś badania?Witam się w nowym roku
Dziś miałam usg Wedlog om 8+4 A z usg 6t napisał podejrzanie poronienia chybionego
Crl 11mm widoczny zarodek nie widział akcji serduszka [emoji22]
Ale nie zaszłam w ciaze w pierwszy dzień okresu więc wydaje mi się że 6t jest dobrym pomiarem
Pogubilam się i nie wiem co myśleć jest mi przykro
Witam się w nowym roku
Dziś miałam usg Wedlog om 8+4 A z usg 6t napisał podejrzanie poronienia chybionego
Crl 11mm widoczny zarodek nie widział akcji serduszka [emoji22]
Ale nie zaszłam w ciaze w pierwszy dzień okresu więc wydaje mi się że 6t jest dobrym pomiarem
Pogubilam się i nie wiem co myśleć jest mi przykro
Mój luby był ze mna na wszystkich wizytach i przy porodzie synka. Wprost nie miał wyjscia, ale on chyba tez nie wyobrażalby sobie, żeby to ominąć. Sorki za bezpośredniość, ale zastanawiam się, co w pl lekarze maja z tym ciągłym zaglądaniem między nogi kobietom. MiesZkam w uk, niedawno byłam na pierwszym usg i robili normalnie przez brzuch, wsZysko było ładnie widac. W pierwszej ciąży nikt mi na dol nie zaglądał, dopiero w trakcie porodu położna uprzejmie spytała czy może zajrzeć i ocenić postęp i rozwarcie.
Ja siedzę już w poczekalni i czekam na swoją kolej... Cudownie, opóźnienie jest
O kurcze, a nie miałaś robionej cytologii, czy badania szyjki czy coś? Ja mieszkam w Niemczech i tutaj też trochę inaczej niż w Polsce pochodzą do prowadzenia ciąży, przewidziane są 3 USG (u niektórych lekarzy można za dodatkową opłatą mieć więcej.) ale przy każdej wizycie miałam właśnie badanie szyjki, więc mega mnie zaskoczyłas tym, że w UK tego nie robią, bo wydawalo mi się to podstawa.Mój luby był ze mna na wszystkich wizytach i przy porodzie synka. Wprost nie miał wyjscia, ale on chyba tez nie wyobrażalby sobie, żeby to ominąć. Sorki za bezpośredniość, ale zastanawiam się, co w pl lekarze maja z tym ciągłym zaglądaniem między nogi kobietom. MiesZkam w uk, niedawno byłam na pierwszym usg i robili normalnie przez brzuch, wsZysko było ładnie widac. W pierwszej ciąży nikt mi na dol nie zaglądał, dopiero w trakcie porodu położna uprzejmie spytała czy może zajrzeć i ocenić postęp i rozwarcie.
Robiłam badania w Medicoverze, tam mnie panie z rejestracji wpychały w kolejkę i zawsze wychodziła pani z labo i mówiła że mam już wejść [emoji848] Niedługo będę robić w państwowej przychodni i sama nie wiem jak to rozegrać [emoji85]