reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Słyszałam już od paru dziewczyn, ze najlepszym sposobem na rozstępy jest oliwka Bambino. Albo wlewamy do wanny podczas kąpieli albo po prysznicu na mokra jeszcze skore się smarujemy i czekamy aż wyschniemy.
Ja mam uczulenie na jakiś składnik, którym uzdatniana jest woda i muszę się natłuszczać bo wystarcza trzy kąpiele bez balsamowania i już dostaje atopowego zapalenia skory.
Wiec ja pod prysznicem najpierw normalny żel pod prysznic (mój ulubiony to Dove z pistacja... jadlabym :) ), później olejek Bambino pod prysznic z oliwka, a na koniec mam zmieszane masło Shea z olejkiem macadamia. Ostatnio jeszcze dołączyłam bio oil, na boczki, tyłek, brzuch i cycki, bo zauważyłam na prawym mały rozstęp [emoji33][emoji33][emoji33]
Ale się nie dziwie, bo spuchły mi niebotycznie, są ciężkie i gorące, ale przynajmniej od dwóch dni tylko sutki mnie denerwują a nie całe :)
W każdym razie, słyszałam tez bardzo dobre opinie o olejku z Musteli. Na pewno go spróbuje jak brzuch trochę urośnie.
A teraz cała moja nadzieja w Bambino :)

Oby nie bo tzn ze corka bedzie caly rok obeczana i na fochu a ja bede spac caly rok 😂
Moje bedzie całe dnie grać na konsoli
Ja Przeleze, przespie chociaż z aktywnych rzeczy to rano się wykapalam golac cialo bo chlop się plumkal że jak jeti
A on.. A on będzie mi gotowal 😎🙄
Fajnie się zapowiada

Nasza wizyta w sobotę ciekawe czy życzona karma wróci 😎

Moje bedzie całe dnie grać na konsoli
Ja Przeleze, przespie chociaż z aktywnych rzeczy to rano się wykapalam golac cialo bo chlop się plumkal że jak jeti
A on.. A on będzie mi gotowal 😎🙄
Fajnie się zapowiada

Nasza wizyta w sobotę ciekawe czy życzona karma wróci 😎
Hahh widzę że lenistwo nie tylko u mnie doszło do tego stopnia że mąż zwraca uwagę 😁😁😁

A pierwsza kiedy miałaś i co było widać ? :)

@WiolaWo no dokładnie, za dużo piccolo [emoji23]
Taka mała fasolkę :) 20 grudnia miałam ostatnia
IMG_20191220_145609.jpeg

Hahh widzę że lenistwo nie tylko u mnie doszło do tego stopnia że mąż zwraca uwagę 😁😁😁
To juz nie lenistwo to zagnieżdżane korzeni na stałe w kierunkach kuchnia łazienka łóżko
A chlop.. Chlop się śmieje "a zawsze mówiłaś że ciaza to nie choroba 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ale kurde ze starszakiem ja nie wiedziałam o dolegliwościach, na zajęcia normalnie chodziłam
Szok albo dziewucha będzie albo starzeje się

reklama
Do góry